Şimdi Ara

[ANA KONU] ASUS X550JX-XX171D - Oyun Bilgisayarı (2015-2016 F/P Kralı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.788
Cevap
33
Favori
68.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet efendi

quote:

Orijinalden alıntı: Asac Schrader

Yakın bir zamanda ben de alacağım. Genel kullanım amacı oyun olacak. İlk başta sadece 8 ram takviyesi yapabilirim. Yazın da ssd düşünüyorum. Aslında bu cihaza 2 ay önce falan kavuşacaktım da pcdepo sağolsun mağdur etti bizi de.

ben de o şekilde yapacağım pc yi, krediler yattıkça yavaş yavaş halledeceğim. ssd ile uçar diyorlar. bu arada, hafız ben de pc depodan alacaktım son anda vazgeçtim. ne sorun çıkardılar tam olarak?

Sorma hocam. Forumda reklamını gördük aldık başımıza gelmeyen kalmadı. Seçimlerden 1 hafta önce aldım adamlar seçimlerden sonra toz oldular. Bankaya harcama itirazında bulundum. Savcılığa suç duyurusu bulundum. Savcılık 1 hafta bile olmadan dolandırıcılık değil diye kağıt gönderdi eve. Banka da yaklaşık 45 gün sonra harcamayı iptal etti. Ucuz atlattık.

• Gecmis olsun beyler.. daha once 2 laptop almistim hic sorun olmamisti.. belli ki yolunda gitmeyen bir seyler olmus.. ben sadecenotebook tan aldim..ordan da daha once alisverim olmustu..

Ekrani soran dostum.. ekran parlak haberin olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AML Mezunu

Ekranı Mat'mı Parlakmı?
    Örneğin benim tabletimde, tabletin ekranını aşağı yukarı yapınca ekran kararıyor. Sade belli bir açıdan tutunca ekran net görünüyor. Laptopun ekranı böle değildir umarım

ekran mat değil. o dediğin olayı da tahmin edebiliyorum sağ ve sol taraftan bakınca farklı renkler görünüyor, hatta normal bakarken sağ ve sol göz bile farklı görüyor renkleri. çok sinir bozucu bir durum. laptoplarda daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ama eğer öyle çıkarsa ya geri göndereceğim ya da monitöre bağlayıp kullanacağım.
  • Asac Schrader kullanıcısına yanıt
    zaten ortaklarından biri iflas etmiş falan diyorlardı
  • ne zamandır xx171d nin anakonusunu bekliyordum bende almayı düşünüyorum yeni yıldan sonra yorumları takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 27 Aralık 2015; 23:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

ne zamandır xx171d nin anakonusunu bekliyordum bende almayı düşünüyorum yeni yıldan sonra yorumları takipteyim

Aynen kardesim boyle bir fp pc nin anakonusunu goremeyince bende sasirdim :)

Pcdepo magduru arkadaslarimiz da insallah tez zamanda sorunu cozup aramiza katilir :)

• Bende aklımdaki soruları sorayım o zaman klavyesi ile ilgili esneme yapıyor altı çok boş yorumları okumuştum siZce nasıl harici klavye ile kullanmaya gerek var mı

Ekranı parlak ekran gündüz çok yansıma yapıyormu çoktan kastım ekranı seçemeyecek kadar görmeyi zorlaştıracak kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Sullivan

PC ye nod32 yüklemek istedim ve yükledimde (normalde parasının verir alırım ama bi anlık aceleciliğime geldi karta para yüklemeye üşendim hemen beleşini indirdim) ondan sonra pc birden masaüstünde donmaya başladı.
    Sağ tık yapıyorum pc donup kalıyo
    Başlata tıklıyorum pc donup kalıyo
    Bilgisayarıma girmeye çalışıyorum pc donup kalıyo

Naparsam pc masaüstünde donuyo

Güvenli moda girmeyi denedim hiçbir şekilde girilmiyo
    Görev yöneticisine falan kesinlikle girilmiyo

Kısacası pc dondu kaldı hiçbişey yapmadan bekliyorum
    Ya windows yanıt vermiyo diyo sonra donuyo
    Yada siyah ekran oluyo ama mouse ekranda gözüküyo

Herşeyi denedim ama düzelmiyo laptopu alalı daha 1 ay oldu ve aşırı memnunum ama şimdi napcam bilmiyorum.

Antivirüs kullanmak başlıbaşına gereksiz bi işken crackli antivirüs kurmuşsunuz
    Olur da masaüstüne erişebilirseniz Combofix deneyin. Olmazsa format cdsini veya usbyi takıp windows kurtarma,onarma olayı var. Onu deneyin. Yine olmazsa format atın.

Illa antivirüs kullanmak istiyosanız da nod32 kullanmayın Ücretsizlerden biri de işinizi görür.

• quote:

Bende aklımdaki soruları sorayım o zaman klavyesi ile ilgili esneme yapıyor altı çok boş yorumları okumuştum siZce nasıl harici klavye ile kullanmaya gerek var mı

Ekranı parlak ekran gündüz çok yansıma yapıyormu çoktan kastım ekranı seçemeyecek kadar görmeyi zorlaştıracak kadar

Sorun olacağını sanmıyorum ama yine de kullanın derim. Olur da pc yenilemek isterseniz tuşları silik notebook satmaya çalışmazsınız. Hem de kullanırken rahat rahat çayını kahveni içebilirsin

Parlaklık full olduğu sürece ekranı konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeSlayer -- 28 Aralık 2015; 12:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

Bende aklımdaki soruları sorayım o zaman klavyesi ile ilgili esneme yapıyor altı çok boş yorumları okumuştum siZce nasıl harici klavye ile kullanmaya gerek var mı

Sorun olacağını sanmıyorum ama yine de kullanın derim. Olur da pc yenilemek isterseniz tuşları silik notebook satmaya çalışmazsınız. Hem de kullanırken rahat rahat çayını kahveni içebilirsin

Parlaklık full olduğu sürece ekranı konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Su an ayni mantik cercevesinde kullaniyorum :D

Antivus onerisi isteyen arkadasima avasti oneririm..

• quote:

Klavyenin basarken çökme yaptığı doğru. İlk baş çok dikkatimi çekti ama 2haftada falan alıştım günde 2-3 saat oyun oynuyorum anlamıyorum bile. Isınma sorunu yok. F/p ürünü

• Arkadaşlar yeni nvidia driver ve son windows güncellemesi ile yeni bir cinebench testi yaptım..

[ANA KONU] ASUS X550JX-XX171D - Oyun Bilgisayarı (2015-2016 F/P Kralı)
  • beyler yavru bu sabah elime ulaştı. kullanıyorum sabahtan beri bu yazıyı da onunla yazıyorum. öncelikle makine gayet iyi. klavyedeki esnemeden bahsedilmiş, inanın çok da mühim bir şey değil. tuşlar çok rahat ve hızlı yazmaya imkan sağlıyor, sesi az. kasa kalitesi beklediğim gibi çıktı, ne çok iyi ne çok kötü. asus sonuçta, hp casper değil. günlük işler için fazla fazla yeterli, daha fazlasını verebilir çok rahat bir şekilde. daha oyun açmadım, sabahtan beri sürekli açık ve sadece iki defa şarja taktım. ısınma problemi şimdilik yok. kısacası beklediğim gibi bir pc. donanım olarak çok başarılı.

dediğim gibi daha oyun kurmadım ama gta v, star wars battlefront ve rocket league indiriyorum. gerçi rocket league'de full ayarlarda zorlanma yapacağını sanmıyorum.

oyunları oynayayım, edit gelecek. şimdilik gözlemlerim bu kadar. pc f/p olarak gayet iyi

edit: rocket league'de en yüksek ayarlarda 60+ fps aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet efendi -- 28 Aralık 2015; 23:40:10 >

• Ben de bugün siparişini geçtim bakalım.Yarın elime geçer büyük ihtimalle.Deneyip görecez bakalım.
  • Kardesim oyun deneyimlerini yaz ilk mesaja ekleyelim ;)

Isinma konusu soyle ki cihaz daha yeni oldugundan isinmaz ancak zamanla fan kirlenecek macunun omru bitecek.. bakimlari zamaninda yaptirmak lazim..

Herkese hayirli ugurlu olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

Ben de bugün siparişini geçtim bakalım.Yarın elime geçer büyük ihtimalle.Deneyip görecez bakalım.

hangi firmadan ve ne kadara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

quote:

Ben de bugün siparişini geçtim bakalım.Yarın elime geçer büyük ihtimalle.Deneyip görecez bakalım.

Exa'dan aldım.Arkadaşım aracılığla. 2700 civarına geldi mouse + çanta hediyeli
  • quote:

quote:

quote:

keşke biraz daha araştırıp öyle alsaymışsın.

Ebrar Bilgisayarda Hediyesiz 12gb Ram'lisi 2.6?? lerde.
    Sanal Marketimde ise Çanta+Mouse Hediyeli 4gb'Ramli-2465 Tl

Hayırlı olsun genede

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun genede

Haklısın ben oyle yaptım. @ebrar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun genede

Ben de biliyorum oyle olduğunu fiyatların ama maksat arkadaşımız kazansın :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.