Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
84.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğurcan abartılıyor. Merihe çarpmasa bile arkasındaki adama gidiyordu yani o golde merihin yapabileceği bir şey yok adam suçsuz.

Takım fazla ruhsuzdu. Umarım bu maçı diğer maçlara yansıtmazlar ben gruptan cıkabileceğimizi düşünüyorum fakat bu oyunla değil

• Uğurcan hep jenerik kurtarış yapmaya çalışıo, tribüne görselliğe oynuo, öle aman aman abartılcak büyük takım kalecisi değil, oyuna top sokamayan kaleci zaten orta kalecidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunu -- 11 Haziran 2021; 23:57:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okay ve Ozan'ın çeviremediği yere irfanı alıyor Şenol hoca ne bekliyordu o değişiklikten merak ediyorum

• Şu Bizim Çocuklar etiketini kaldırmak lazım hiç hoş gelmiyor kulağa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

En iyi 3.olmak da imkansızlaştı artık. Ya 2. Çıkacağız ya da çıkamayacağız

Ben de bunu düşünüyordum çünkü farklı galibiyet alabilecek gibi durmuyoruz. Euro 2016'da bizim -2 averajımız varken Kuzey İrlanda 0 averajla 3. olarak çıkmıştı. O yüzden en az 4 puan almamız lazım.

Bu arada Euro 2016'da gruplarda 9 puan alan bir takım olmamış. İtalya birine puan verirse o açıdan da kötü olacak bizim için. Tabii en iyisi 6 puan alıp hesap yapmakla uğraşmayıp devam etmek.

• O değilde bu ne rezil bi 4K kalitesi kardeşim arkadaşlarla maç izlemeye gitmedim ya ben 4K dan izliycem siz izleyin diye rezalet bi kalite anında HD ye geçtim izledim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uğurcan en kötüsü idi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuymagi kim yiyordu lan. Biz mi yiyorduk takım mi Şenol mu

• 3. Olandami cikiyor?

• Güzel kepazelikti, helal olsun. İnsanlar bir hevesle oturup izlediler ama tam anlamıyla fiyasko. Insinge'yi 2 adamla marke etmek ne la ilk yarı o diziliş neydi bir kişi mantıklı açıklamasını yapabilir mi? Galler maçında Bale ve James'i tutmak için 2 sağ bek 2 sol bek çıkartır artık literatüre geçer. Bu kadar korkak oynanabilir mi aga yemin ediyorum utandım ya. Resmen eliyle maçı verdi adam. Ama FT ve ŞG bana şunu çok iyi öğretti insanlar yaşlandıkça saplantılarından kurtulamıyor. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaqu

O değilde bu ne rezil bi 4K kalitesi kardeşim arkadaşlarla maç izlemeye gitmedim ya ben 4K dan izliycem siz izleyin diye rezalet bi kalite anında HD ye geçtim izledim
    Twitter ve Ekşi Sözlük'te saydıran saydırana. Haklı bir tepki. Leş görüntü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİZİN COCUKLAR LEN

VATAN MİLLET SAKARYA LEN

BU UCUZ MİLLİYETCİLİKLE BU VAROSLUKLA NE KAZANABİLİRİZ

İTALYAYİ YENSEK NE OLACAKTİ

• uğurcan taca değil rakip kaleye nişan alsaydı o sert vuruşla 2 3 gol atarmış

• ruhsuz futbol ruhsuz spiker ile ancak bu kadar maç olur zaten

• Çok kötüydük.

• TRT desen ayrı rezalet ses önden geliyor,spikerler her zamanki gibi fiyasko

• Bale bu defansa neler yapar düsünmek bile istemiyorum.

• Arkadaşlar İtalya büyük balıkların en küçüğü,

Gruptan çıksan nolacak? İtalya dan kat kat iyi İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika bekliyor seni.

Bu işe yaramaz adamlar ülkemizin adını daha fazla kirletmeden turnuvadan defedilmeli.

Solda uğur uçar, sağda Sabri, forvette Colin kazakla prime almanyaya son dakika golüyle finali kaybeden terim gibisi asla gelmeyecek

Şenol gibi çer çöp kro tiplerle işimiz olmaz. Milli takım kampında odaya tüp sokup kuymak yapan krolar bunlar.

• Medya çok şişirmişti takımı . Belliydi böyle olacağı

Benim bu turnuvadan bi beklentim yok 1 puan alırsak başarı sayarım

• ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

Maçın özeti

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.