Şimdi Ara

[ANA KONU] Harrowing Bitti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 2 ve 3 çıktı. Okuyabilirsiniz.
  • Arkadaşlar son bölüm çıktı.
    Büyük ihtimal 23:59'a kadar harrowing indirimleri belli olacak.
  • Tum skinler indirime girer mu sirayla? Bilsem rp alirdim bugun offf

• Yeni çıkan kostümler hariç indirim olmaz. Sadece satışa çıkarlar.
  • Yarin direk rp cekmeyi dusunuyorum karta para yatirayim kostumlere hucumm

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Yeni çıkan kostümler hariç indirim olmaz. Sadece satışa çıkarlar.

Ya gelse ya artık
  • İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Son hikaye çıkalı 23 saat oldu. Sanırım 1 saat sonra çıkacak.
    Bu yıl neden bu kadar geç oldu. Hala anlamış değilim. Riot normalde videolar yayınlayıp Harrowing yaklaştı diyerek haber verirdi.
  • quote:

Görmeyen kaldı mı ki?
     [ANA KONU] Harrowing Bitti!

Sakallı hanımdan sonrasını okumadım

• quote:

Son hikaye çıkalı 23 saat oldu. Sanırım 1 saat sonra çıkacak.
    Bu yıl neden bu kadar geç oldu. Hala anlamış değilim. Riot normalde videolar yayınlayıp Harrowing yaklaştı diyerek haber verirdi.

Çıkınca alıntılar mısın? Worlds nedeniyle böyle oldu herhalde başka açıklama göremiyorum.
    NA ve EUW panolarına baktım. Orada herkes finalin ardından çıkacağını söylemiş.
    Haber veririm.
    Araştırdım. Şöyle bir yazı buldum.

Herkese merhaba,

Mevsimsel etkinlik, hikâye ve oyun modlarına ilişkin bazı değişikliklere gidiyoruz. Bildiğiniz üzere, Harrowing ve Kartopu Savaşı gibi geçmiş mevsimsel etkinliklerde içeriklerin tamamını aynı anda çıkartıyorduk. Önümüzdeki dönemde ise bu konuda biraz daha farklı bir yaklaşımla ilerleyecek ve farklı türde içerikleri (Açık Beta’da görebileceğiniz Birimiz Hepimiz İçin, Zombi / Avcı kostümleri ve Gölge Adalar şampiyon hikâyeleri gibi) sizlere ayrı ayrı sunacağız. Tüm bunlar, Harrowing ve Kartopu Savaşı gibi mevsimsel etkinliklerin, geçmişte karşınıza çıktığından daha farklı şekilde gerçekleşeceği anlamına geliyor. Bizler de böylece, hazırladığımız pek çok havalı içeriği yılın belli dönemlerini beklemek zorunda kalmadan sizlere daha sık sunabiliyor olacağız.

Her zaman olduğu gibi, bahsettiğimiz değişiklikler hakkında yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.

• quote:

Herkese merhaba,

Mevsimsel etkinlik, hikâye ve oyun modlarına ilişkin bazı değişikliklere gidiyoruz. Bildiğiniz üzere, Harrowing ve Kartopu Savaşı gibi geçmiş mevsimsel etkinliklerde içeriklerin tamamını aynı anda çıkartıyorduk. Önümüzdeki dönemde ise bu konuda biraz daha farklı bir yaklaşımla ilerleyecek ve farklı türde içerikleri (Açık Beta’da görebileceğiniz Birimiz Hepimiz İçin, Zombi / Avcı kostümleri ve Gölge Adalar şampiyon hikâyeleri gibi) sizlere ayrı ayrı sunacağız. Tüm bunlar, Harrowing ve Kartopu Savaşı gibi mevsimsel etkinliklerin, geçmişte karşınıza çıktığından daha farklı şekilde gerçekleşeceği anlamına geliyor. Bizler de böylece, hazırladığımız pek çok havalı içeriği yılın belli dönemlerini beklemek zorunda kalmadan sizlere daha sık sunabiliyor olacağız.

Her zaman olduğu gibi, bahsettiğimiz değişiklikler hakkında yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.

Eğer böyle olursa gerçekten yazıklar olsun ya kaç haftadır bekliyoruz,saçma sapan işler valla...

• bibooo kullanıcısına yanıt
    Şuan beynimi yaktı bu olay.

Dün biri panolarda yarın açılır mı diye sormuş. Zannadar ise ' Biraz daha sabır' demiş.
  • quote:

Herkese merhaba,

Bunu önceden duyursaydılar o zaman. Bizi ilgilendirmez ki bu. Ne zamandır Cadılar Bayramı'nda bu içerikler çıkıyor şimdi mi çıkmayacağı tuttu yani? Bundan sonrası için yapsınlar bari planlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Zombi Brand Katil Jinx Zombi Nunu Başsız Hecarim Nosferatu Vladimir ve Lanetli Maokai bekliyorum.

frankensdhsadgsad annie bekliyorum
  • Rezilliğe bak kaç gündür bekliyoruz sırf şu saçma hikayeler okunsun diye

• Riot Zannadar;

'Tam tarih belli değil ama oldukça az kaldı arkadaşlar.' diye bir açıklama yaptı.
  • Bu kostümler için uzun zamandır bekliyordum 26 ekim gibi açıklanır diye umuyordum ama sanırım biraz daha sürecek 2 gün sonra yurt dışına çıkacağım 8-9 Kasım gibi geleceğim bilenler varsa acaba kostümler ne kadar markette kalıyor ?
  • Normalde 20 ekimde cikan skinler bu sefer boyle gec cikariliyorsa belli bir planlama var sanirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.