Bildirim
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bir zamanlar eOS da ne masaüstlerim vardı be anılarım canlandı valla. Şimdilik farklı bir distro deniyoruz bişiler çıkarsa paylaşırız yine -
çok güzelmiş bu masaüstünü yapmak için ne yapmalıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!
çok güzelmiş bu masaüstünü yapmak için ne yapmalıyız
Öncelikle bir linux dağıtımı kurmalısın. Şaka bi tarafa Ben Ubuntu 15.10 kullanıyorum ama Linuxmint ve Manjaro'da da yaptığımda herhangi bir sorun olmadı. Öncelikle conky ve conky manager i kurmalısın. Daha sonra beğendiğin conky temalarını kullanabilirsin. Ubuntu için kullandığım conky teması Slick-Conky'i burada bulabilirsin. Gerçi ben masaüstü duvar kağıdına uyması için renkleriyle oynadım. Dock olarak plank kullanıyorum. Onu da buradaki anlatımla kurup çalıştırabilirsin. Zaten hepi topu üç komut. Simge teması numix. Onlar da burada. Duvar kağıdını nereden aldığımı hatırlamıyorum
-
Eyvallah hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Linuxa mi gecsem
Hocam ubuntu ATI HD 4300 desteği ne durumda? -
Deneyin derim. Linux mint iyi bir baslangic olabilir. Ama kali debian falan onlarla baslarsaniz linuxtan soguyabilirsiniz..
Hocam kurulumu falan her şeyi yaptım sıkıntısız çalışıyor ama iconları sabitleyemiyorum bunu nasıl yapıcam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilise İmamı
Hocam kurulumu falan her şeyi yaptım sıkıntısız çalışıyor ama iconları sabitleyemiyorum bunu nasıl yapıcam?
İconları sabitlemekten kastınız dock (plank) üzerinde kalıcı olarak durması ise çok kolay. Dockta durmasını istediğiniz programı bir kez çalıştırın ve dock üzerindeki pragramın simgesini sağ tıklayarak başlatıcıda tut seçeneğini seçin. artık programı kapatsanız bile icon dock üzerinde kalıcı hale gelecektir. İconların sıralamasını ise fareyle tutup sürükleyerek değiştirebilirsiniz. Bu arada ATI desteği hakkında bilgim yok ben nvidia kullanıyorum. Hiç ATİ m olmadı. Ama gerekli yardımları ve bilgileri buradan alabilirsiniz.
-
Hocam dediğiniz yaptım ama programı kapattığımda icondan yine çıkıyor bu arada Linux Mint Mate 17.2 kullanıyorum. -
-
-
Solus os kullanan var mi? -
-
Hocam anlatmış burada
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X