Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.445
Cevap
122
Favori
412.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba,

Konya/Selçuklu/Yazır'da 750 dairelik büyük bir sitede oturuyoruz. Burda ttnet fiber ve kablonet mevcut. Fakat turknet gigafiberin gelmesini özellikle çok istiyorum. Eminim ki buraya geldiği zaman çoğu kişi tercih edecektir baya bir müşteri katacaktır çünkü oturan kesim genelde öğretim üyesi doktor mühendis gibi teknolojiyle ilgili insanlar.

Bir kaç defa gigafiber istiyorum sayfasından istek oluşturdum ama herhangi bir geri dönüş olmadı. Acaba planlamalarınız içinde "Konya" ili mevcut mu ? Yada şehir ve bölgeye özel altyapı yapıyor musunuz ? Lütfen bu isteğimi yetkili arkadaşlara iletir misiniz. Cevabınızı bekliyor olacağım.

@TurkNetDestek

• Merhaba, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
  • @turknetdestek destek kaydımı 15 saniye arayla iki ileti atarak 48 saat içinde cevap vermediğim gerekçesiyle kapattınız.
    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

@turknetdestek ilgilenecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 24 Aralık 2024; 22:13:30 >
  • Komşu sokağım da altyapı var buyurun

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.