Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.544
Cevap
120
Favori
419.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, süperonline'a ait fiber altyapı üzerinden hizmet vermiyoruz. Adreste türk telekom fiber altyapı bulunuyorsa fiber hizmet verebiliriz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

peki superonline fiber altyapısının bulunduğu yere turknet kendi fiberini de getiriyor mu , yoksa bu yüksek uploadlar hayal mi oldu bizim için ?

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres proje kapsamında ise altyapı çalışması yapılacaktır.
  • Hocam bu Türknet giga sadece sitelere mi veriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Bizim mahallede site çok az. Bizim sokağın tamamına çektiler. Henüz bina içlerine girmediler.

• Güzel bir girişim bu konuda TurkNet'i tebrik etmek lazım.

Ölmeden bize geldiğini görür müyüz ? Sanmam  .

• sonholigan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ancak süre ya da bölge bilgisi veremiyoruz.
  • Ya şu Türk Telekom fiber altyapıda Turknet 100 mbps üstü hızları verme durumu hiç olmayacak mı bunun için bir çözüm yok mu.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek Bu şekilde planlamalar görüşmeler varmı ?

• Cennet gigafiber çalışmaları ne oldu Alpaslan caddesi bitti mi en son bankalar caddesine de başlamışlardı bilgisi olan var mı belki oradan yeni mahalleye de gelirler
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anda böyle bir durum yok ama olması durumunda bilgi veririz.

Merhaba hocam Şirinevler bölgesinde çalışmalar durdu mu acaba? Devam etmektemi herhangi bir bilginiz var mı ?

• vakti yok kullanıcısına yanıt

Bitmedi, hâlâ devam ediyor.

• Swichen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber ekibimiz ile görüştüm. Arıza için çalışmanın devam ettiğini ilettiler.
    Peki kutu ne zaman konur bunun hakkında bilginiz var mı acaba ? Binamda kablo mevcut durumda
  • Bizim apartmana 2 hafta önce kablolar çekildi ama daha aktif olmadı. Bugün bizim apartmandaki dükkanın birine yeni tabela takmışlar, dayıların teki de kabloları mı düzeltiyordu napıyordu bilmiyorum artık ama biraz çekiştire çekiştire yapıyordu sanki. Bir şey olmamıştır değil mi kablolara

• berlack kullanıcısına yanıt
    Hocam drop kabloları hassastır diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ama bence hasar görmemiştir o kadar. Ve bir sorum olacak kablo mu geldi sokağa 2 hafta önce yoksa kutu da konuldu mu bizim apartmana 5 ay önce çekildi de kablo kutu koyulmadı henüz.
  • Swichen kullanıcısına yanıt

Herhangi bir kutu görmedim henüz. Altyapı aktif olduktan sonra başvurunca apartmana kutu takılıyor diye biliyorum ama çok net değilim o konuda.

• berlack kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bizde bayağıdır kablolar çekili durumda altyapı sorgulamada yakında geleceği gözüküyor 5 aydır. Başvuramıyorum yani gigafibere merak etmiştim teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.