Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.353
Cevap
36
Favori
330.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filip Petrusev özel röportajı (Can İşbakan soruyor):

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU)beIN SPORTS Türkiyeyoutube
    beIN SPORTS'un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1ebhi
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1ZOwJhnsyFw&q=EgQuLZpEGNav4ooGIhCjnWeXG65uuQ7j0ThxqkQSMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayna -- 2 Ekim 2021; 20:33:9 >
  • Euroleague'de 1. hafta maçları tamamlandı. Şampiyonluğun iki büyük favorisi Real Madrid ve Barcelona ilk haftada çok net galibiyetler aldılar. Bu iki takım, kadro yapılarıyla sezon sonunda kupayı kaldırmaya en yakın adaylar olarak görünüyor... 

Ben Real Madrid'in şansını Barcelona'dan bile daha fazla görüyorum. Gerçekten Real kadrosu çok görkemli duruyor. Daha Randolph ve Thompkins de ilerleyen haftalarda takıma katılacaklar. Koçları Pablo Laso, kurt bir hoca... Real şampiyon olursa kimse "nasıl oldu bu iş?" diye şaşırmaz...

Final Four'un en ciddi adaylarından CSKA ve Milano, ilk haftada İtalya'da karşı karşıya geldiler ve maçta gülen taraf Milano oldu... CSKA ve Milano da çok derin, etkileyici kadrolara sahipler... Real ve Barcelona kadar olmasa da onların da şampiyon olmak için şansları mevcut...

Son şampiyon Efes, kupaya giden yolda Real, Barcelona, CSKA ve Milano'yla kıran kırana bir mücadeleye girecek... Tekrar şampiyon olmak isteyen, şampiyonluğu hedef olarak önüne koyan Efes'in işi çok daha zorlaştı çünkü aşması gereken 4 büyük rakibi, geçen sezona kıyasla daha da güçlendiler...

• Euroleague'de 1. haftanın MVP'si, Maccabi Tel Aviv'in guardı Scottie Wilbekin olarak açıklandı... Wilbekin, Bayern Münih karşısında 28 sayı, 3 asist, 3 top çalma, 32 verimlilik puanı üretmişti. (4/6 üçlük)

Shane Larkin, 35 verimlilik puanıyla haftanın en yüksek derecesini elde eden oyuncu olmasına rağmen, takımı Efes maçı kaybettiği için Larkin haftanın MVP'si olamadı... (Kaybeden takımın oyuncusu haftanın MVP'si olarak ilan edilemiyor)

• Alvinnn, "Taktik Tahtası" programının ne zaman başlayacağını sormuştu.

"Taktik Tahtası"nın ilk bölümü, bugün saat 11.00'de beIN SPORTS HABER'de yayınlandı.

İlk bölümü Youtube'a da yüklemişler:

https://www.youtube.com/watch?v=_bKm1_Ycd9c

• quote:

Orijinalden alıntı: hayna

Alvinnn, "Taktik Tahtası" programının ne zaman başlayacağını sormuştu.

"Taktik Tahtası"nın ilk bölümü, bugün saat 11.00'de beIN SPORTS HABER'de yayınlandı.

İlk bölümü Youtube'a da yüklemişler:

https://www.youtube.com/watch?v=_bKm1_Ycd9c

Normal EL programi var mi nette?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

Soruyu anlamadım, kusura bakmayın. Normal EL programı derken neyi kastediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayna

Soruyu anlamadım, kusura bakmayın. Normal EL programı derken neyi kastediyorsunuz?

Bein Euroleague kastetmistim hocam da varnis nette o da...

• huso kullanıcısına yanıt

"beIN EuroLeague" programının dün yayınlanan bölümü şurada:

https://www.youtube.com/watch?v=FPCVr9HWBIY

• Beabouis’nin antrenmanda ustuste 117 ucluk soktugu bir video paylasildi

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Ergin Hoca, Beaubois'a çok kızdı da antrenmanda ceza mı verdi acaba? Ekstradan şut idmanı yapacaksın mı dedi? Eğer ceza amaçlıysa, Beaubois o cezayı hak etti bence...

Beaubois ve Micic'in Real Madrid maçında o kadar rezil oynamalarını hâlâ hazmedebilmiş değilim... Niye o kadar kötüydüler ki ya?? Hazırlık maçlarında hiç de fena oynamıyorlardı halbuki... Real maçında ikisinin de aklı bir karış havadaydı, ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyordu, çölde bilinçsizce, avare gezen Mecnun gibiydiler sahada... Efes formasıyla en kötü performanslarından birisine imza attılar ikisi de... Sebebi neydi ki diye düşünüp duruyorum hâlâ...

• 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da ağırlayacağımız CSKA Moskova, öteden beri Efes'e ters gelen bir takım... Efes'e karşı iyi oynayan bir takım...

Modern Euroleague döneminde (yani 2001-2002 sezonundan beri), CSKA ile 26 tane maç yapmışız. Sadece 6 galibiyetimiz var. 20 tane mağlubiyetimiz var. (% 23 galibiyet yüzdesi)

Bu 6 galibiyetin 3 tanesini de Larkin-Micic geldikten sonra alabilmişiz...

• hayna H kullanıcısına yanıt

Micic de Beabouis da toparlar ya, ondan yana bir sıkıntı görmüyorum. Esas tehlike Moerman-Dunston-Anderson üçlüsü, bu adamların toparlama ihtimali yok ve acilen 5 başta olmak üzere takviye lazım.

• Barcelona son 3 yıldır bütçeyi çılgın boyutlara çıkarmıştı ama basketbol şubesi büyük zararda imiş...

2Playbook'da yayınlanan habere göre, Barcelona'nın bu sezonki zarar beklentisi 27.4 milyon euroymuş. (Geçen sezon basketbolda ettikleri zarar, 28.8 milyon euro idi) Bu sene personele ayrılan bütçede 1 milyon euro kadar artış olmuş ve bu sezonki gelir beklentisi sadece 12-14 milyon euro arasındaymış.

Barcelona bu gidişle bu negatif mali tabloya (gelir-gider dengesizliğine) daha fazla katlanamaz ve 1-2 sene sonra yatırımlarını kısmak suretiyle bütçelerinde ciddi bir düşüş yaşanır diye tahmin ediyorum... Avrupa'daki basketbol kulüplerinin bütçeyi bir çoğaltıp bir azaltmalarına alışığız zaten...

Bu arada, Wade Baldwin'in Baskonia'daki geleceği belirsizmiş. İspanya'da yerel medyada çıkan birçok habere göre, Baldwin'in Baskonia'dan ayrılma ihtimali varmış...

adam çocuğu olduğu için abd'ye gitmiş ve kafasına göre dönmemiş. bu durumların bir yaptırımı yok mu yahu? ben sözleşme imzalayıp kafama göre maça gelmiyorum ve ciddi bir yaptırımı olmuyor mu?

bu adam zaten düşük bütçeli mike james gibi geliyordu bana, bu disiplinsizlikle de tekrar kanıtladı. hatta mike james böyle işler yapmıyor sadece takımla ya da teknik ekiple uyum sorunu yaşıyor genelde.

• sroad kullanıcısına yanıt

Baskonia, Baldwin'e çocuğunun doğumundan ötürü izin vermiş. Baldwin bu izin sayesinde ABD'ye gitmiş ve son 2 maçta oynamamış. Ama Baldwin bir türlü takıma dönmeyince, İspanyol medyasında takımdan ayrılmak istediği yönünde dedikodular çıktı. Belki de yerel medya meseleyi biraz abartıyordur, bilemiyorum...

hocam abartı olmadığını varsayarak konuşuyorum, kulüp izin vermiş de sezonun diğer yarısı gelirsin kardeşim dert etme mi demişler? adam izinin üstüne de gelmemiş benim haberden anladığım. bunun da parasal vs bir yaptırımı yok mu yani? bunu denetleyen bir kurum yoksa tüm oyuncular rahatça disiplinsizlik yapabilir ve kafasına göre maçlara gelmeyebilir.

bu arada bu durum nba için de geçerli. geçen yıl kyrie kafasına göre oynamıyor diye epey haber olmuştu.

• Virtus Bologna, Euroleague'de yer almıyor ama flaş transferler yapmaya devam ediyor...

Şimdi de Fransız yıldız guard Isaia Cordinier ile 2 yıllık anlaşmaya varmışlar... Kariyerinde ilk kez Fransa dışında oynayacak olan Cordinier, CSKA ve Baskonia gibi birçok Euroleague takımının da ilgi alanındaydı... Geçen sezon EuroCup ekiplerinden Nanterre 92 forması giyen 24 yaşındaki Cordinier, 15.8 sayı, 5.2 ribaunt, 3.2 asist, 19.4 verimlilik ortalamaları yakalamıştı. EuroCup'ta sezonun en iyi 5'ine de seçilmişti.

Virtus Bologna, Euroleague'de oynuyor olsaydı muhtemelen çok can yakan bir takım olurdu...

• 8 Ekim'deki Efes - CSKA maçı, şifreli kanalda, beIN Sports 3'te yayınlanacakmış...

Euroleague'de 2. haftanın TV programı:

7 Ekim Perşembe

20.00 Zalgiris - Zenit (beIN Sports 3)

21.00 Panathinaikos - Fenerbahçe (beIN Sports Haber)

21.05 Maccabi - Crvena Zvezda (beIN Sports Max 1)

21.30 Bayern Münih - Barcelona (beIN Sports 4)

8 Ekim Cuma

19.00 UNICS Kazan - AS Monaco (beIN Sports 4)

20.30 Anadolu Efes - CSKA Moskova (beIN Sports 3)

21.00 Alba Berlin - ASVEL (beIN Connect)

21.00 Olympiacos - Real Madrid (beIN Sports 4)

21.30 Baskonia - Olimpia Milano (beIN Sports Max 1)

• Bilet fiyatları sorulmuştu...

Şu sayfada bilet fiyatları görünüyor (En ucuz bilet 25 TL):

https://www.mobilet.com/event/anadolu-efes-cska-moscow-7518-d31a

EL şampiyonluğundan sonra evimizde oynanacak ilk maç olacağı için, salon "coşkulu bir kutlama atmosferine de sahne olacak"mış...

• - CSKA koçu Dimitris Itoudis, gazeteci Matteo Andreani'yle yaptığı röportajda, "Kadromuzda 2 boş yerimiz var ve 2 yabancı oyuncu ile imzalayabiliriz, göreceğiz" demiş...

- Olimpia Milano, Milwaukee Bucks ile NBA şampiyonluğu yaşayan Axel Toupane ile anlaşmaya yakınmış...

- Pau Gasol, emekli olma kararı aldığını açıkladı. Gasol, geçen sezon Barcelona formasıyla EL'de 7 maça çıkmış ve 4.6 sayı ortalaması tutturmuştu. 2009 ve 2010 yıllarında Los Angeles Lakers ile 2 NBA şampiyonluğu yaşamıştı.

- L'Equipe'e göre, AS Monaco'nun bütçesi 14 milyon euroymuş ve bu da Fransa basketbol tarihinin en yüksek bütçesiymiş. Geçen sezonki bütçeleri 7.5 milyon euro idi.

- New York Knicks, geçen sezon Baskonia'dan transfer ettiği Luca Vildoza'yı serbest bıraktığını resmen açıkladı. Arjantinli guard Knicks formasıyla NBA'de herhangi bir maçta forma giyememişti.

• 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.