Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ercan bugün gerçekten muhteşemdi, umarım devamını getirir

• Monaco'yu deplasman olarak bile saymıyorum kaybetmişiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizimkiler kafayı toplayıp sahaya çıkarsa kazanabileceğimiz bir maç, seyirci de Mccollum haberinden dolayı motivasyonsuz olacaktır  

• Ya tomi bu kadar kötü feneri yakalamışsın rezalet bir rotasyon ile maçı bitiriyorsun yani ne diyim ki

• Allah'ım bjk ye yeniliyorlar ya rıdvan wilis ile maça çıkıyoruz sabır ver yarabbi bu kadro planlanmasını kim yaptı acaba

• Tomiden 1000 kat iyidir sasha da boştaydı ama banchi de iyi bir hoca geçen sezon ocağa kadar ki bologna performansını unutulmazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 8 Ocak 2025; 22:13:17 >
  • PJ Dozier ve Banchi tercihlerini net upgrade olarak görüyorum. Sınırlı iki piyasada da oluru olan hamleler.

Mijatovic maalesef çok net şekilde bu rolün altından kalkamadı, bir takım bir adım ileri iki adım geri giderek sonunu getiremez.

• Yenilin yenilin 30. Haftalara gelince ağlıyacaksınız keşke o 2 maç gitmese diye bu takımda 4M maaş alan biri var onun üstüne takımı kur bunlar iyi günlerimiz

• Elimizdeki maçı 4m alan şahıs,smits ve wilis yüzünden gitti hakem kararları da naçı parise hediye etti luca rotasyonu bulamadı.

• Düşük ıq sahibi oyuncular ile oynayınca böyle oluyor fark 5e inmiş top bizde bir hata 5 sayıya mal oluyor maç orada koptu zaten hakemlere söylenecek laf bılamıyprum klasik ispanyol lobisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 18 Ocak 2025; 2:21:3 >
  • Bu adam nwora denen kibir abidesinden 1000 kat daha iyi sene sonu sözleşme uzatırlar umarım

• Justus Hollatz denen figüranı ile yollarımız ayrıldı. Birinin getirdiği oyuncuları ve teknik ekibine de nasip olur inşallah

Milona maçı şuan 4. Çeyrek başlayacak kesin kazandık son çeyrek bir mucize olmassa P.J Dozier mükemmelsin gözümüz şenleniyor maşallah yüzdeli oynadık kazanmamız gerekiyordu mecbur, önümüzdeki 3 maçta çok sıkıntı Luca bu 3 maçlık seriden 2 galibiyet alabilir. 4M alan adama gene mvp tezahüratı yapıyorlar ya en çok buna üzülüyorum onun yüzünden bu haldeyiz zaten

• Salak saçma hatalar yapmaya devam edin F4'e çıkarsanız her maç aynı tantana sanırsın biz albayız bu tarz hataların bu takımda yeri yok

• 2'li averaj bizde mükemmel maç oldu mükemmel bir müdafaa yaptık her zaman Efes savunma takımı oldu böyle de devam edecek.

• .

• Ben bıktım artık salak saçma hatalar yüzünden elimizden maç gitmelerine oakada bir insan neden 17 top kaybı yapar ya 17 top kaybı ile nasıl maç kazanmayı düşünüyorsun.?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 7 Şubat 2025; 16:54:23 >
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.