Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virtus gibi bir takıma evinde yenilmek çok kötü ya , clyburn ve zizic transferleri müthiş bir takımın içine etmiş geçen sezon , belki 3 leme olacaktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom geldi maç vermeden almamiz gerek

• Poirier olacak gibi, çok çok iyi olur yıllardır kan ağlayan uzun rotasyonunu çözer. Thompson'ı postalayıp walkup benzeri bi eleman almak lazım oraya.

• Son 4 kupanın 3'ü. En iyisi..

• Alper mi Ergin Ataman mi seçiminden Alper dedik...

• Fener'i eleyip Şampiyon olmalıyız pota altları leş oturu cilalaması gerek

• Evet fener 0-2 yaptı durumu koç biraz acemiliğini gösterdi clyburn baba seni çok seviyorum ama olmuyor zehirsin bu takımdan gitmeli ne yazık ki

• SHANE LARKINNN
    yildiz gibi yildiz

• Bu seriyi inşallah kazanamayız da tomi gider bir sezon daha F4 yapamamayı kaldıramam

• Clyburn dan kurtulduk sonunda..

geldigi gun bunu diyecegimi hic dusunmezdim

• Alvinnn A kullanıcısına yanıt

Kimse düşünmezdi

• Clyburn seni nedense çok sevdim ama olmadı be takımı çok bozdun

• Pablo Laso Bayern'den ayrildi, fırsat Efes'in ayağına ikinci defa geliyor, umarım bu sefer degerlendirirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro açıklandı 2 sezon uzun rotasyonu b.k götürüyordu şimdi de kısa rotasyonu yaşlı oldu play-in anca gelir herhalde

• DT'yi sepetleyebilseydik çok iyi olacaktı. Bu sene bir umut sorumluluk almasını bekleyeceğiz artık. Onun dışında transfer sezonu çok iyi geçti. Size olarak büyük bir takım olacağız gibi görünüyor.

Nwora tutarsa büyük etki bırakabilir avrupaya, NBA'den düşmesine şaşırdım.

Johnson güzel bir kumar, avrupada 1-4 herkesi savunur.

Poirier 10/10luk transfer, yoruma gerek yok. Oturu kafayı toparlarsa 2-3 sene rahatız pivot kısmında

Smits iyi bir savaşçı, iyi şutör. 4ü kapatır.

Doğuş iyileştikten sonra Hollatz'ı tutmak gereksiz oldu.

Esas sınavı Mijatovic verecek gibi. Kadrodaki sorunları net görüp ona göre aksiyon aldı bugüne kadar. Sahadaki sorunları çözüp çözemeyeceğini göreceğiz. Heyecan verici bir kadro. İdeal ilk 5'im:

Larkin

Elijah

Nwora

Smits

Poirier

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Hocam 2 adet 5 numara yetersiz. Poirier 2 maç var 3 maç yok bir oyuncu. Tek eksiğimiz yedek bir 5 numara. Geri kalan kadro tam. Her oyuncumuz süper yıldız olacak hali yok sonuçta. Thompson bu sene çıkış yakalar. Forvette son derece güçlü olduğumuz için zaten 2 numarada Bryant kullanabiliriz. Hollatz fizikli iyi savunma yapıyor bir de hücum gücü düşük diye rakipler fazla önemsemiyor ama potaya da iyi gidiyor. Sağlıklı sakatlıksız bir durumda bu takımın bahanesi yok bence. En kötü ilk 8e girmeli. Ancak söylediğiniz üzere çok fazla koça dayalı bir takım olacak. Larkin hariç baskın oyuncu yok sayılır. Poirier tek başına asla bir tehdit değil. En büyük sınavı Tomislav verecek. Ancak taraftar olarak benim ilk isteğim Larkin liderliğinde gerçek bir takım oyunu ve savunması. Bunu başarırsak gerisini Larkin halleder zaten.

• Nwora geldi çok çok beğendiğim oyuncu NBA de rahat kalırdı burada fırtına gibi esecek inşallah

Daha transfer gelmez diye düşünüyorum

1-2 numara rotasyonumuz çok sıkıntı büyük ihtimalle Ocak ayında buraya fırsat transferi kovalayacaklar Allah 1,2 numaradan sakatlık vermesin verirse 36'lık beaubois'e kalacağız DT devamlı iyi performans sergilerde play-off gelir uzun rotasyonumuz çok iyi,sert,etkili Ercan gelişimini devam ettirir umarım.

• ecay kullanıcısına yanıt

Hocam Poirier-Oturu'ya çoğu ilk 8 takımı okey olur bence ya. Tabi Oturu'nun geldiği gibi oynaması lazım. Onun dışında söylediklerinize katılıyorum.

Oyun yönlendirici eksiğimiz çok bariz belli, DT adam olsa bu konuda bir korkumuz olmaz da adamın ne yapacağı belli değil. Allah Larkin'e sakatlık vermesin diyelim.

• Larkin yokken takım cidden başı kesik tavuk gibi, DT yüzyılın kazığı oldu cidden. Adamın oynamaya merakı yok. Acil elden çıkarıp PG bakmak lazım.

Nwora iyi gözüküyor, yapması beklenen şeyleri yapıyor.

Poirier'in tavanı, tabanı belli. PG olmadığı için koyduğu kaliteli pickler ve imza hareketi olan kaymalar resmen harcanıyor.

Oturu yine iyi gözükenlerden.

Smits'e ne olduğunu anlamadım, adamın attığı şutlar dağa taşa gidiyor, kendi ayağına takılıp düşüyor, kısa-uzun karşısında kalamıyor. Çin malı halini mi aldık anlamadım.

Stanley kaya gibi bir fiziğe sahip, kafayı kullanırsa 1-4 herkesi kitler. Hücumda pek bir şey vermesini beklemiyorum, o da tuğlacılardan.

• Yeni formalarımız açıklandı(önceden öğrenmiştik) beyaz müthiş mavi rezalet.

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.