Eksikleri nedeniyle Pana karşısında hiç şans vermiyordum. Ama İki oyuncu ekstra işler yapınca ve Pana hiç ummadığım kadar kötü oynayınca Efes kazandı, süper oldu. Bugün kazanma özürlüsü Alba ile maçı var Efesin. Alba sonuncu durumda ve sadece 2 maç kazandılar. Maç Almanya'da ve efes eksikleri nedeniyle başa baş maç bekliyorum. Efes kazanır ama farklı olmaz diye düşündüğüm için 7,5 Alba lehine handikap oynamıştım. Son maçım. Lütfen kazan ama farklı değil efesim. |
ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (614. sayfa)

-
-
Sinan Erdem'e gideceklere tavsiye 305. Bloktan bilet almayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakatlıklar tabii ki can sıkıcı olsa da ısrarla rotasyon daraltmayıp büyük isimlerin arasında kaybolan Erdem Can'a dar bir rotasyon sağlıyor. Bu da koçluk yeteneklerini daha iyi gösterebilmesi ve tek bir lider ile çalışmasına olanak veriyor. Zorlu Pana ve Alba maçları sonrasında ligde Fener'i de yendik. Seneye çok kötü giren hatta giremeyen Ercan ve Erten'in katkı vermeye başlaması güzel.
-
Koç yeme konusunda bir dünya markası. Itoudis'i de gönderdi.
-
Önceden intikam alınmıştı(CSKA Efes maçları için) artık gelenek oldu.Şimdi clyburn kime duş işareti yapacak ya
Willis ve Bobua'nın çok acil dönmesi lazım, yerlilerle bu iş bir yere kadar.
-
Evet gene mağlubiyet sakatlıklar çok etkiledi erdem can bir şey yapamaz biraz fazla sayı yedik bu sıkıntı
Sıradaki gelsin
-
Yazık la size
Niye yazık, sizi yendiğimiz için mi? Bu bütçeyle bize yenildiğiniz için asıl size yazık.
-
Puahhahhahh at gözlüğünü çıkar normalde ligi sallamamak lazım bu kadar sakat varken hatırlatayım takım da adam yok 7 kişiyle maç oynuyoruz üstüne el de mücadele veriyoruz.Bizi yenmeniz sizin için başarı olabilir.Önceliklerimiz farklı.
Sinan Erdem'e bekleriz.
Aferin o zaman bir dahaki maça çıkmayın o zaman bizi uğraştırmayın boşuna
Bence de biz kendi dengimizle oynayalım gerek yok.
Yıllarca size yenildik biz bu kadar ağlamadık yahu, tamam siz öyle yapın
Bask maçı önemli üst üste 3 yenilgi var bunu kırmak önemli yavaş yavaş takım da dönüyor Braynt tam dönemli zizic olmasa da olur oturu geçen maç ki gibi oynarsa ve 3lük % artmalı bunlar olursa galibiyet gelir savunma da önemli 23 den fazla sayı yememeliyiz
Gene mağlubiyet gene mağlubiyet yani bu takım 3lük atamamaya başladı Howard'ı tutan Erten idi neden vazgeçildi??
Takım ne ara bu kadar kolsuz oldu anlayamıyorum, bu sezonun tutan tek transferi bikaç hafta önce Denizli'den gelen Oturu. Bir tık da Willis. Darius Thompson çok ruhsuz ve yüreksiz oynuyor geldiğinden beri, F/P olarak yerlerde maalesef. Bu takım Play-in veya Playoff yapamazsa büyük başarısızlık.
-
Galibiyet güzel ama gene 3lük atamadık
Evet gene mağlubiyet gene mağlubiyet çok kötü yönetilen 3. Çeyrek sonu ve 4 çeyrek çok kötü yönetildi zizici oynatmak yerine jones diye bir insan alındı neden oynatmadın erdem?? Larkin gidince bu takım ne olacak?? İlk yarı çok iyi oynayan oturu üzerinden niye maçı devam etmedik Yönetim niye tribünler arasında fenerliler var? Bu klüp bu durumu kaç yıldır çözemedi bravo 👏👏
Bir dönem umut veren Erdem Can-Efes birlikteliği büyük bir hayalkırıklığı ile son bulacak gibi. Üstüste 5. mağlubiyet ve takım hala kötü yönlerini geliştirebilmiş değil. EL'nin savunma verimliliği en kötü takımıyız zannediyorum. Önümüzde hala zor bir fikstür var ve sonraki maçımız Real Madrid olduğu düşünülürse felaket bir süreç bizi bekliyor diyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X