Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.351
Cevap
36
Favori
330.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polonara nerde yahu ? Sezon başından beri Mbaye izliyoruz

• Ergin Ataman'ın Polonara tutumu çok saçma ilerliyor, çok değil birkaç ay evvel sen bu adamı arayıp onu istediğini söylemedin mi ? BSL maçında bile oynatmadan nasıl kazanmayı düşünüyorsun kendisini ?

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Demek ki Fenerbahçe'nin gördüğü şeyi o da gördü. Ergin, 2 maçta izleyip transfer eder bazen adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksamki berlin macina iki bilet ariyorum olan donerse sevinirim

• Takımın ne oynadığı belli değil, Micic ve Clyburn'un sırtına binmişiz gidiyoruz adamların sene başından beri 35 dk altında oynadığı maç yok yerel lig dahil. Koç rotasyona hakim değil, garanti olarak gördüğü isimleri o gün 30+ dk oynatıyor, böyle sezon gitmez.

Galibiyet tabii ki güzel, Polonara maç sonu çok güzel katkı verdi kısa sürede en yüksek 3. PIR'ı yaptı. Elijah çok formsuz, Dunston pivot rotasyonunun en iyisi; düşünün. Larkin'i arıyoruz gerçekten agresiflik eksiği çok belli oluyor

• alt tribünlerden bilet almak imkansız. sanırım hepsini kombine olmuş

• Maçı daha izlemeye başlayamadım geriden geliyorum fakat Fenerbahçe net favori. Antrenmanlarda bir mucize yaşanmadıysa Efes güncel oyunuyla ilk 8 içerisindeki hiçbir takımdan net galibiyet alamaz

• Benim bildiğim Ergin reis kesin sağlam bir transfer yapar Aralık Ocak gibi 

• Isiaiah Taylor gelmiş, takımın ihtiyacı olan şey top paylaşmak ve saha görüşüyken skorer bir guard almak ne kadar etki yaratacak tartışılır

• Takım oynarken zevk almıyor, izletirken zevk vermiyor. Ne yaptığını bilmiyor, hücum kurgusu yok, savunma kurgusu yok. Ayrı ayrı her takımın yıldızı olabilecek adamlar o kadar kötü gözüküyor ki bu sistemsizlik içerisinde inanılır gibi değil. Ve bu durumun şuan tek sorumlusu koç.

Hadi Polonara Zizic vb savunma yapmayı bilmiyor ve asla öğrenemeyecekler diyelim. Yahu bu hücumun hali ne ? Alba Berlin mantığında full hücuma asılsan zaten önüne geleni 100e yatırır 90 yer yenersin bu potansiyel ile, savunma yapmasan dahi diyorum.

En son 17-18 döneminde Mccollum'lu kadroda bu kadar rastgele bir hücum/savunma kurgusu görmüştüm. Rezalet. Ataman'ın akıl tutulması yaşadığı dönemlere giriş yaptık sanırım.

• Euroleague'in açık ara en potansiyelli ve açık ara en kötü basketbolunu oynayan takımız.

• Dünkü milli maç da tam Ataman maçı oldu yine son anlarda kaybettik aynı efes maçlarında olduğu gibi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel bir galibiyet oldu. Clyburn'ü tam manasıyla izleme olanağım oldu. Gerçekten takıma çok faydası olacak. Micic üzerindeki baskıyı aldığı için , Mircic'de kendine gelmeye başladı.

• Mbaye geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. Dün gösterdiği performansı istikrarlı şekilde göstermesi çok zor ama dünkü performansın biraz altını sezon geneline yayarsa Efes de işler biraz daha rayına oturur.

• Takım yine hızını aldı. Zor durdururlar bundan sonra :)

• Oynadığımız basketbol hala tutuk, savunma kendini toparladı gibi. Her şey bir yana da, Clyburn bambaşka bi hikaye be..

• Kazanabileceğimiz bir maçı elimizle verdik resmen, çok üzücü oldu ama yükselmeye devam ediyoruz.

O değil de Larkin'in kolu mu koptu kaç ay oldu hala ortada yok ?

• Polonara gönderilecek, fena patladığımız bir transfer oldu. Hem Ataman hem Polonara'nın karşılıklı hep yanlış kararları verdiği bi süreçten sonra Efes'te Polonara dönemi bitecek gibi. Nathan Boothe veya Blackshear oraya iyi gidebilir.

M'Baye bu sezon %54 ile üçlük atıyor, kariyeri boyunca %40ı görmemiş bir adam için çok etkileyici, herkesi şaşırttı. Aynı şekilde şutör olarak tanınmayan Clyburn de inanılmaz bir yüzdeyle oynuyor, attığı şutların birçoğunun el üzeri ve zor şutlar olduğunu da belirtelim.

Larkin hala yok, fazla çıtkırıldım biri maalesef.

• Singleton gelmiş, vizyonsuzluğun dik alası. Bu sene F4 yapabilirsek şampiyon olmuş gibi sevineceğim, gerisini beklemiyorum.

• Bütün maçlar son periyotta gidiyor ya Bayern maçında 20 sayıdan döndüler bu maçı böyle
    Allah'tan şans vardı da son topu kullanamadılar

Son topları üçlük oynamak, mola dönüşü micice üçlük yazmak nedir ataman?

Neyse görelim uzatmalari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.