Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.344
Cevap
36
Favori
329.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son periyottan beri 3 gard 1 forvet (clyburn) ve dunston ile oynuyor dunston bir yere kadar dinlenmesi lazım artık kaç yaşında adam

Bu şekilde olmaz singleton diye bagirdim kaç saat bu adamı son topta alamazsin ya

Ataman balonsun!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu bir ara sosyal medyada herkes Efea maçı paylaşırdı, efes forumunun son sayfasına bakıyorum iki mesaj arasında 3 ay var. Nerede bu Efes taraftarları?

Demekki neymis Fener adama basketi sevdirirmiş

I

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo kuşa su yerine rakı koymuşlar galiba

• Efes komada öldü ölecek

• Sene başından beri hadi uyum sağlanacak hadi savunma yapılacak hadi bir şeyler değişecek diye bekleyerek sezonu bugün bitirdik. Mccollum'lu sonuncu olduğumuz sezondan bile daha rezil bir durum.

Clyburn, Larkin veya Micic'i alıp etrafına 11 tane kütük koysanız o takım EL'de playoff yapar. Siz bu oyunculardan 3üne birden sahipsiniz ve playoff dışı kalmayı başarıyorsunuz. Büyük başarı.

• Clyburn transferi tarihi hata oldu , kimse beklemezdi böyle bir şeyi ama malesef oldu.

• Erdem Can yeni koçumuz olacak gibi, Laso olmayınca çok üzülmüştüm daha sonra Sfairopoulos ismi dolanmaya başladığı için Erdem hoca haberi çok iyi geldi.

• Efesi tebrik ediyorum. Eze eze yenip finale çıktılar.

• Kupa alsana kupa alsana Ergin Ataman kupa alsana , kral şampiyon gitti tebrikler.

• Efes'e tebrikler.

Telekom ile final olsa çatır çatır, harika final serisi izlerdik.

• D. Thompson - Doğuş Ö. - Melih T.

S. Larkin - R. Beaubois - Erten G.

W. Clyburn - E. Bryant - Erkan Y.

D. Willis - Ercan O. - Mehmet Efe D.

T. Jones - T. Pleiss - A. Zizic

Okurken gülümseyerek başlayıp ağlayarak bitiriyorsun kadroyu. Willis ve Jones'un mükemmel transferler çıkmasını beklemekten başka çaresi yok. Kronik uzun problemimiz devam ediyor.

• Willis ilk eurolig maçında iyi sinyallar verdi sanıyorum ama yeni hocanın efes'i Ocak'tan sonra ortaya çıkacaktır daha çok erken.

• Takımın ne yaptığı belli değil, sinyaller Erdem Can'a Euroleague'in bir boy büyük geldiği yönünde.

• Efes Yakup Sekizkök'le devam etmeliydi.

• Erdem Can bir Ergin Ataman olmadığını her gün ispatlıyor.

• Erdem Can'ı FB U20 takımına gönderip Trinchieri falan çekmeye çalışmak en mantıklısı. Laso trenini kör göze parmak şekilde kaçırmanın bedeli maalesef bu.

• Telekom'un geçen sezon rezil playoff performansı sonrası Erdem Can'ı getirmek büyük saçmalıktı zaten

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Laso'yu kaçırmaya çok fazla üzüldüm ben de , Ergin hocadan sonra bana göre tek seçenek idi kendisi.

• Sene başından beri daha ilk defa akıcı ve planlanmış bir hücum izledik Monaco deplasmanında. Ama savunma ve özellikle uzunların savunması alarm vermeye devam ediyor. Transfer gelmezse yazık olacak sezona

• Takıma kızsak da büyük defolara ve sakatlıklara rağmen 6-6 olmak büyük başarı. Pana, FB, Oly, Partizan gibi takımlarla aynı galibiyet sayısındayız, 4.takımla aramızda 1 galibiyet var. Sakatlıklar moral bozucu.

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.