Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nwora iyi geçirdiği hazırlık döneminden sonra 3 maçtır rezalet gidiyor, çok savruk.

Mijatovic de sınavını iyi veremedi şuana kadar, ana rotasyonunu belirlemekten çok uzak. Her maç 30 tane 5 deneyerek bu işler olmaz. Yeni transfler de takıma adapte olamıyor bu yüzden.

• (Satışa çıkan) evimizdeki ilk maça gideceğiz hadi bakalım Stanley Nwora patlayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darius Thompson basketbolu hatırlamaya başladı gibi. Son 5 maçta 13 sayı 6.4 asist ile oynuyor ve her şeyden önemlisi hevesli görünüyor. Larkin'in yokluğunda onun iyi olmasından başka bir seçeneğimiz yok.

• Teşekkürler Shane sayende çok şey öğrendik

• Tomislav hocayla yollari ayirmak lazim savunuyodum ama bu macla beraber benim de kredim bitti, piyasada kim var koclardan bilmiyorum ama gecen sene takimi topladigindan dolayi guvendigim mijatovic in gitmesi gerektigini dusunuyorum

• Tomi bu maç sana yazar.

• Darius toparladı dedik takım gidiyor bu sefer de. Şöyle bir kadronun oynayacağı basketbol ve sahip olduğu mentalite bu olamaz ya. Tomislav ile olmayacağı çok açık, geçen sene sonundaki Virtus maçında belli etmişti biraz aslında ama yanlış kumar oldu maalesef.

• İspanya turundan 2/2 ile döndük beklenmedik 2 galibiyet tomi'nin hataları gene var ama eski hatalarını yapmıyor inşallah monaco barça maçlarını aramayız

• Yarın TBL de derbi Fenerin çok eksiği var kazanıp Paris maçına moralli gitmekte fayda var Alper'in istifası sonrası takıma iyi hava geldi

• Vincent biraz sinirlerine hakim olmalı uzun rotasyonumuz sıkıntıya düştü büyük ihtimalle kaybedeceğiz

• Asvel Deplasmanına gidiyoruz 23:00'da maç Maç saati tam Türkiye ile orantılı :] Asvel deplasmanlarında hep zorlanmışızdır umarım bugün farklı kazanırız olası bir mağlubiyette Tomi trene biner

• Asvelden 15 fark ile mağlup olarak dönüyoruz Tuncay bey gözünü mü kapadı acaba Tomi olmuyor be olmuyor bazi çiçekler bazı topraklarda olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 3 Aralık 2024; 20:55:4 >
  • Bayern ile oynayacağız (oynanıyor)1. Çeyrekte hucum ribaundları ve hızlı hucumlar ile oyunda kalıyorlar mutlak galibiyet almalıyız Ev de 1-5 gidiyoruz

• EVETTTT bayerni evimizde 101 sayı atarak mağlup ediyoruz Puan durmumuz ise 7-6 oldu D.T D.O mükemmel oynafılar Kenardan çok verim aldık Ama bu oyunu oturtmamız gerekiyor Perşembe maçta bunları gene görmek istiyoruz

• Rakibimiz Zalgiris İki takım da aynı G-M sayısına sahibiz bu maç bizim için çok önemli sonrasında 3 maç evimizdeyiz seri yakalamalıyoz play off için.

• Of off Ya tomi biraz itiraz et be oturunun eline vuruyorlar ses yok haksız yere teknik alıyorsun ses yok ben bile evde tepki gösterdim yazık maça gelirsek 2. Çeyrek ne yaptıysan öbür maç yapma larkin molaya girmese 40 fark yiyecektik

• Maç sonu Tomi'nin açıklaması:“Başından sonuna kadar zorlu bir maç oldu. Karşılaşmanın sonuna doğru bazı hücum fırsatlarını değerlendiremedik ve maç da bizim için negatif bir skor ile sonuçlandı. Bu zorlu mücadele için her iki takımı da tebrik ediyorum ve galibiyet için Tofaş'ı tebrik ediyorum. Bundan ders çıkarmamız, hatalarımızı düzeltmemiz ve sonraki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor.”
    Pana maçında da mağlup olursak bileti kesilir.

• Tomi'nin açıklamaları "Harika bir takıma karşı oynadık, kazanmak için olabilecek en iyi mücadeleyi vermemiz gerekiyordu. Bunu başardık, bu yüzden tüm oyuncularımızı kutlarım.
    Tabii bugün galibiyetle birlikte Larkin'in dönüşü, bizim için 'pastanın üstündeki çilek' oldu."

Çok iyi maç oynadık bu oyunu her maça yaymak önemli tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 16 Aralık 2024; 16:53:1 >

• Harikülade bir maç oynadık Tomi Sonunda saçma isimler üzerine ısrar etmedi ve 22 sayı fark ile yendik darısı partizan maçının başına

• İzleyemediğim maça bak çok güzel bir ivme yakaladık Ercan çok iyi oynamış üzün zamandır Türk oyunculardan böyle performans görmüyorduk

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.