Şimdi Ara

ANADOLU EFES - OLYMPİAKOS MAÇ BİLETİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANADOLU EFES-OLYMPİAKOS serinin 3. ve 4. maçı için 2 ADET (2 li paket) bilet satın aldıK.Bildiğiniz üzere İlk maç bu çarşamba günü. Serinin 4. maçı cuma günü. Cuma günkü maça, arkadaşımla il dışına çıkacağımız için gidemeyeceğiz .Biz her türlü bir maça gitmek iistediğimiz için paketi aldık mecburen.

SADECE CUMA GÜNKÜ maça gitmek isteyenlere 2 bileti AYNI FİYATTAN (20x2 TL) vereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 24 Nisan 2017; 13:9:5 >

• Merhaba arkadaşlar .

Biletler verilmiştir bilginiz olsun. Herkese bol şanslar
  • Başka bilet arayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribün 2 için 4 adet fazla biletim var ilgilenler mesaj atabilir

• UYARIIII !!!!

FORUMDAN YA DA İNTERNET ÜZERİNDEN KARABORSA BİLET ALMAYIN.( BEN KURUM KİMLİĞİMİN FOTOSUNU ATIP SATIŞ YAPACAKTIM GÜVEN VERMEK İÇİN)

ALACAGINIZ BİLETİN BARKODU, DAHA ÖNCE FOTOSU ÇEKİLİP

SİZDEN FARKLI KİŞİLERE GÖNDERİLMİŞ OLABİLİR. O KİŞİ SALONA SİZDEN ÖNCE GİDERSE TELEFONDAN FOTOGRAFDAKİ BARKODU

OKUTARAK SALONA GİRİŞ YAPAR VE SİZ GİTTİĞİNİZDE SİZDE DE AYNI BARKODLU BİLET OLACAGINDAN GİRİŞ YAPAMAYACAKSINIZ.

ABDİ İPEKÇİNİN ORDA BİLET ALIRSANIZ ÖNCE BİLETİ GÖREVLİYE OKUTUN O ESNADA PARASINI VERİN. ÇOĞU BİLETİN RESMİ

ÇEKİLİP E MAİL ÇIKTISI FAZLASIYLA ÇIKARILIP DAGITILIYOR.

DİKKAT EDİN .
  • Evet arkadaş bu konuda çok haklı ben fazla biletlerim için arkadaşlar ile stada beraber gireceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.