Şimdi Ara

Anadolu Lisesi 9.Sınıf'ta ( Lise 1 ) Göreceğimiz Dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Birde kesin olarak biliyorsanız Hangi tür defter kullanılıyo onuda yanına yazarsanız sevinirim.Yani çizgili veya kareli mesela ;

Matematik - Kareli

bunun gibi yazarsanız sevinirim.Kareli veya çizgili yanmanız zorunlu değildir kesin olarak biliyorsanız yazın.9.Sınıfta göreceğimiz dersleri eksiksiz yazarsanız çok sevinirim.

• Defter okuldan okula değişir, mesela ben ilk gittiğim lisede edebiyatçı çizgisiz aldırmıştı, ismini sanırım Orhan Veli'nin bir sözü varmış "ben hayallerimi başkaların çizdiği çizgilerin üstüne yazmam" gibisinden. 3 ay sonra okul değiştirdim oradaki hocam defter kullandırmıyor gibiydi hemen hemen.

Konular olarak da bir link var biraz sonra bulup atacağım.

Edit:Aradığım link bu değildi ama sanırım hepsi Burda var,
    http://antakya****.meb.k12.tr/tema/icerikler/fizik-kimya-biyoloji-ve-matematik-derslerinin-yeni-mufredat-programi-yayinlandi-indirmek-icin-tiklayiniz_684029.html
    Yıldızlı yerde Anadolu Lisesi yazıyor niyeyse yıldızladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 13 Eylül 2015; 19:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Link kırık .
  • SemTomeR41 S kullanıcısına yanıt
    Linke tıklayın. Antakya yazan kısımdan noktaya kadar olan kısmı silin. Anadolu lisesi(arada boşluk olmadan) yazın. Antakya anadolu lisesinin sitesi niyeyse andolu lisesi yazısını yıldızladı
    http://antakya

****.meb.k12.tr/tema/icerikler/fizik-kimya-biyoloji-ve-matematik-derslerinin-yeni-mufredat-programi-yayinlandi-indirmek-icin-tiklayiniz_684029.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.üniversite
    11 yıl önce açıldı
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.