Merhaba abilerim ablalarım bu sene teog oldu internetten hesaplamalarım ile 367 gibi bir puanım çıktı 361 puana istediğim bir anadolu lisesi var ama bu seneki sınav çok kolay olduğu için liseler 30-40 puan aratabilir eğer 30-40 puan artar ise kötü bir anadolu lisesi yerine orta derecede bir meslek lisesine gideceğim en iyi dersim ingilizcedeir bilgisayar ile çok haşır neşirimdir tamir işlerini çok çok severim örneğin bir bilgisayarın ekran kartını falan değiştirip geliştirmek gibi şeyleri çok severim ama daha önce yapmadım meslek liselerinde matematik çok az imiş teknik ve endüstiri meslek liseleri ile normal meslek liselerinin farkı ne ? internetten bakıyorum ama normal meslek lisesi yazıyor hiç anadolu meslek veya anadolu teknik görmedim bu arada istanbuldayım
bir akrabam açık meslek lisesinden mekatronik bölümüne gitmişti 1800 tl maaş alıyor şimdi açık üniversite okuyor eğer bilişim bölümüne gidersem kolayca iş bulabilirmiyim gerçekten bilgisayar ile ilgili eğitim almak istiyorum ama ne kadar iyi olur bilemem