Şimdi Ara

Anadolu Lisesi'nden Açık Öğretim Lisesi'ne geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Anadolu Lisesi'ndeyim.Daha rahat ders çalışabilmek için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı bir karar mı?Ve açık liseden mezun olmanın dezavantajı var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhibunalim

Arkadaşlar şu an Anadolu Lisesi'ndeyim.Daha rahat ders çalışabilmek için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı bir karar mı?Ve açık liseden mezun olmanın dezavantajı var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

sakın yapma ben yaptım zamanında anadolu lisesinden açık öğretime geçtim şuan yaş 20 daha bu sene yeni gireceğim üni sınavına. tamam açıköğretim sınavları kolay fakat şöyle de bişey var ders anlatan kimse olmuyor evde de pek çalışmaz kimse açıkçası okulda çalıştığı kadar ben yaptım yapmaz olaydım sen yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Arkadaşlar şu an Anadolu Lisesi'ndeyim.Daha rahat ders çalışabilmek için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı bir karar mı?Ve açık liseden mezun olmanın dezavantajı var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

sakın yapma ben yaptım zamanında anadolu lisesinden açık öğretime geçtim şuan yaş 20 daha bu sene yeni gireceğim üni sınavına. tamam açıköğretim sınavları kolay fakat şöyle de bişey var ders anlatan kimse olmuyor evde de pek çalışmaz kimse açıkçası okulda çalıştığı kadar ben yaptım yapmaz olaydım sen yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Hocam peki sınava bu sene girmenizin sebebi dersleri verememeniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhibunalim -- 20 Eylül 2012; 21:15:21 >

• birader evde ders çalışılmaz ama zamanını dershanede geçirirsen daha faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.