Ben burdur aöl lisesi x.sınıf öğrencisiyim . gerçekten isminin gereğini yerine getiremeyen o kadar puan alıp boşuna gittiğim bir lise ah be 1 soru daha yapıp feni kazansaydın dediğim lise o kadar kötü ki . İlk dönem hocalarımız gerçekten hepsi 60 yaşını geçkin saçma hocalardı şikayet olunca 2.dönem temizlediler ve yeni öğretmenler falan yeni gelenler daha fena örneğin coğrafya hocası hiç bir dersi anlatmadı 2.dönemde 10 dk ders işlemedi kendisi performans öd. diye bize slayt ile anlattırdı. o kadar kötü ki bir matematik öğretmeni atadılar sadece akıllı tahtadan soru çözüyor . benim anlama yöntemime ters . 1-2 kere kafama tokat yedim dinlemiyorum diye kendimi tuttum dövecektim az kaldı geldi ben meslek lisesinden geliyorum dedi bizim arkdaş ortamında seni okul bitmeden bi sıkıştırıyım o gün dövemedim dedi ve ben de sinirle okul bitince de ben hesaplaşırım sizinle nasıl olsa evinizi biliyorum dedim epey bi susdu cevap veremedi . falan şimdi de gitmiş ders içi performans 0 yazmış ne hakla yazdıysa sayesinde 80 ort var ve s-ktirname alıyorum . gitmeyin anlamsızca bir lise aöl ek puan da kalkt kendimi anlattım burada inş hocalara hak vermezsiniz. gelmeyin arkadaşım gelmeyin çok berbat dersleri var günde 8saat artı hocalar akşamüstü her gün etüt yapıyor zorunlu günde 10 saat kafam patlıyor .
Şikayet ettin mi peki
yok gerek yok artık yaırn e okul kapanıyor dert etmedim inanmayan tc kimlik okul no verilir. Benim okulum bitti onun cezasını sokakta vereceğim 100 metre ötemde oturuyor kendileri neyse artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme