Şimdi Ara

ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
15.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

Valla yerini bile bilmiyorum,ama kağıtta gişeler-Kurtköy arası diyordu. Sanırım Kartal civarı,fotoğrafımızı çekip göndermişler

Bu cezalar ne kadar sürede geliyor?Ceza yedim mi acaba diye düşündüğüm durumlar varda.
  • 3 tane cezam var,hepsi de uzaktan yazılma. Diğer ikisi evimin önünde duran,sokağımda par halindeki arabaya yazılmıştı. Hepsi 1-2 ay içinde geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3 tane cezam var,hepsi de uzaktan yazılma. Diğer ikisi evimin önünde duran,sokağımda par halindeki arabaya yazılmıştı. Hepsi 1-2 ay içinde geldi.

Sokağınızda park yasağı mı var? Artık evimizin önüne de park edemeyeceğiz anlaşılan
  • Bu arada güzergahla alakası yok ama yedi sekiz sene önce Çanakkale'den İstanbul'a dönerken sabaha karşı dörtte Malkara'da 104 le radara yakalanmıştım. Yolda benden başka araç yoktu. Yani tuzağın nerde ne zaman olacağını bazan kestirmekte zor. Çoğu yerde kurulan radarın amacı kazaları önlemek değil, resmen vatandaşın cebinden parasını almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

3 tane cezam var,hepsi de uzaktan yazılma. Diğer ikisi evimin önünde duran,sokağımda par halindeki arabaya yazılmıştı. Hepsi 1-2 ay içinde geldi.

Sokağınızda park yasağı mı var? Artık evimizin önüne de park edemeyeceğiz anlaşılan

Baktım olmuyor ben de taşındım oradan zaten,kullanılmayan bir sokak,gündüzleri esnaf park yeri niyetine kullanıyordu orta yolu,işe gidemediğim için yol kenarına nizami park halinde bırakıyordum.Polis gelince tabi esnaf çil yavrusu gibi araçları çekiyor,o levhayı gören polis de anlamını bilmediği için basıyor cezayı bizim arabalara.
    İstanbul'da böyle tonlarca sokak var,önce park yasağı levhası dikilip sonra ispark haline getirilen..

• güzel konu.
    bu gece 3 gibi bende yola çıkacağım.
  • Gebzede oturduğumdan dolayı biliyorum ki en tehlikeli kısım gebze-izmit arası diyebilirim. Hem tır ve kamyon trafiği fazla hem de binek araçlar çok hızlı gidiyorlar. Tır sola sinyal verince hemen önünüze atlıyor, aynaya bakıp da gelen varmı yokmu hiç umursamıyor. Bazende sinyal vermeden şeridinize atlıyor. Adrenalin yaşıyorsunuz yani Dilovası yokuşu çok fena. Bir de körfez-derince tarafındaki tünellerde 2 şeride düşüyor. Tır tırı solluyorsa arkasından tın tın gidip eziyet çekiyorsunuz
  • evet arkadaşlar,yine bir istanbul ankara git gel yaptım,
    sabah 05:00 da çıktım şimdi eve döndüm...

YOL DURUMU:

yoğun yağış ve sis var,cankurtaranda karla karışık yağmur ve çok yoğun sis var sultanbeyliden ankaraya kadar aralıksız yağışlı...

bu arada bugün enteresan bir şekilde istanbul trafiği çok rahattı..
  • su an ismailin yerinden yaziyorum, ankara--->istanbul istikametindeyim,yol durumu super. hava acik 11 derece sicaklik var istanbul ankara istikameti duzce kavsagi bolgesinde solda caliliklarin arasinda. radar sizi bekliyor ayrica akinci giselere gelmedende radar var bilginiz olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftadan itibaren 75 gün sürecek bir bakım çalışması başlıyor önce Kocaeli Doğu çıkışından Adapazarı arasında sonrada aksi yönde çalışmalar gece yapılacakmış çalışmalar sırasında yol tamami ile kapatılacakmış.. Ama geçen sene olduğu gibi gündüz trafiğinide olumsuz etkileyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

su an ismailin yerinden yaziyorum, ankara--->istanbul istikametindeyim,yol durumu super. hava acik 11 derece sicaklik var istanbul ankara istikameti duzce kavsagi bolgesinde solda caliliklarin arasinda. radar sizi bekliyor ayrica akinci giselere gelmedende radar var bilginiz olsun..

Teşekkürler,

Ankara-İstanbul otoyol blog'u gibi olmuş son mesajlarınız.
    Emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

O kadar gidip gelmişsin yola atlayan köpeklerden hiç bahsetmemişsin. 20 Mart'ta köpeğe çarptım Bolu Doğu gişelerine yakın bir mevkiide. 15.000 tl hasar...

hocam çok geçmiş olsun,çok hızlı değildin umarım...
    sonrasında ne yaptın?

Sağ olasın.
    150 veya biraz üstü bir sürat vardı sol şeritteydim , biranda orta refüjden kafasını uzatınca ayağımı gazdan bile çekmeden vurdum sonra sağ sinyal verip emniyet şeridine çektim. Kasko şirketini aradım çekiciyle en yakın servise gittik.

Velhasıl kelam burası Türkiye. Otoyolda böyle bir şey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi.

Tam olarak aynısı bizim arkadaşın başına geldi. Bolu otobanında 2005 model sıfır Opel Astra arabasıyla 180 km hızla köpeğe çarptı. Köpek pert. Kafa bir tarafa. Gövde bir tarafa. Arabada 2005 yılında 4500 TL masraf çıktı. Kaynaşlı'da, Üç köprü mevkiinde, E-5 yolu üzerinde Kervan Opel Yetkili Servisinde yapıldı.

hayvan girmesin diye otobanın iki tarafına tel ve çit çekiliyor ama bazı iki ayaklılar o çitleri kesiyor.

• 2004-2005 gibi İstanbul'a gitmiştik, arkadaşlarımızın düğünü için. Arabayla değil, otobüsle gittik. Dönüşte, sanırım kartal civarı bir yer olsa gerek, otoyola dana daldı. Bizim otobüsün önündeki CRV danaya çarptı. Neyseki aşırı hız yoktu, yalnızca maddi hasarla atlattı CRV'dekiler.
  • bir soğuk çaya 6 tl, bir bozuk musakkaya 20 tl verdikten sonra otobanda kesinlikle su dahi almam. sakaryanın hendek ilçesi ve bolunun Yeniçağa‎ ilçesi var. otobandan girerim. ikisinde de güzel esnaf lokantaları var. 4 tl ye mis gibi pide, 5 tl ye köftemi yer, keyfime bakarım. hem de küçük esnaf kazanmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

bir soğuk çaya 6 tl, bir bozuk musakkaya 20 tl verdikten sonra otobanda kesinlikle su dahi almam. sakaryanın hendek ilçesi ve bolunun Yeniçağa‎ ilçesi var. otobandan girerim. ikisinde de güzel esnaf lokantaları var. 4 tl ye mis gibi pide, 5 tl ye köftemi yer, keyfime bakarım. hem de küçük esnaf kazanmış olur.

Bolu dağı'ndan kendi arabamız ile gelirken bir eti topkek, bir küçük meyva suyu aldık çocuğa. Topkek 1 TL, meyva suyu 2 TL idi. Hem de 1996 senesinde. Şu anda bile bir bakkala gitseniz ikisine en fazla vereceğiniz para 1 TL ancadır. Miktar büyük değil ama insaf be kardeşim. Bu kadar da kazık atılmaz ki.

Şimdi Bolu tüneli açıldı. Bolu Dağı esnafı 3, 5 tanesi hariç kan ağlıyor. Ağlasın. Zamanında az kazıklamadılar insanları. Dürüst çalışanları tenzih ediyorum.

• benim bahsettiğim yerler otobanda değil , ilçe merkezinde. yani eski yol üzerinden gitmek lazım ya da otobandan gişeden gir-çık yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

benim bahsettiğim yerler otobanda değil , ilçe merkezinde. yani eski yol üzerinden gitmek lazım ya da otobandan gişeden gir-çık yapmak lazım

Otoban bana uzak olsun. Ben otoban kullanmam zaten. Memlekete gidip gelirken ya Bilecik tarafından gider- gelirim. Ya da E-5'ten gider, gelirim. Ama otoban, aslaaaa. Denk gelirsem bir seyahatte o lokantalardan birine uğrarım mutlaka.
  • - TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (Kuzey yön)arasındaki üstyapı ve Asfaltlama çalışmaları nedeniyle Otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun Kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecektir.Çalışmalar hafta içi her gün 21:00-07:00,Cumartesi 21:00-11:00,Pazar günü ise 24:00-07:00 saatleri arasında yapılacaktır.(02.05.2013-15.07.2013)

- TEM otoyolunun Hadımköy Kavşağı-Hadımköy Gişeleri önünde TEİAŞ tarafından yapılacak olan elektrik hattı çalışmaları nedeniyle yol çift yönlü olarak 01.05.2013 ve 02.05.2013 tarihlerinde 00:00-06:00 saatleri arasında 6 defa ve her defasında 15 dakika olmak üzere aralıklarla ulaşıma kapatılacaktır.

- O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı Kesimi 0-29.km.leri arasında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.(01.04.2013-19.11.2013)

- TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23:00-06:00,Cumartesi 23:00-08:00,Pazar günü ise 23:00-06:00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecektir.Tek şeritli Kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecektir.(01.05.2013-15.07.2013)

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/YolDanisma/CalismaYapilanYollarYeni.aspx?Bolge=ISTANBUL

• Güzergahı kullanacaklara sabırlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

- TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (Kuzey yön)arasındaki üstyapı ve Asfaltlama çalışmaları nedeniyle Otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun Kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecektir.Çalışmalar hafta içi her gün 21:00-07:00,Cumartesi 21:00-11:00,Pazar günü ise 24:00-07:00 saatleri arasında yapılacaktır.(02.05.2013-15.07.2013)

Sıkışık trafiği seviyorum. Vallahi şaka değil. Doktora görün sen diyorlar. Doktor ne yapacaksa. Sabırsız yapsın diye sabırsızlık hapı mı verecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.