Şimdi Ara

ANADOLU SİGORTA İKAME ARAÇ vermiyor,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu Sigorta Poliçede belirttiği 7/24 İkame aracını vermiyor.Bu 7/24 yedi gün ,yirmi dört saat size kiralık arac verilir demek değilmiş, eğer 24 satten fazla aracınız serviste kalırsa sadece 7 gün size İkame araç veriyor.
    22/05/2015 Tarihinde 13:45 te hasarlı aracımı ilgili servise teslim ettim. Hasar tespiti kayıdı yapılıp ve dosya açıldı. Anadolu sigortanın 08507240850 numaralı telefonunu arayıp İkame araç talebinde bulundum, ancak saat 17:00 te kiralık araç atandı. Rent A car da saat 19:00 da bugün aracım yok ancak ertesi gün arac temin edebilir diye dönüş yapınca,Ailem ile evimizden 70 km uzaktaki bir başka ilde serviste kaldık.Kendi imkanlarımızla özel araçla eve döndük. Ertesi gün Rent A car dan arayan olmayınca Anadolu sigortayı aradım, elimde açılmış sigorta dosya numarası olmasına rağmen, kaza , dosya ve hasarınız yok diyip pazartesiyi beklemeniz gerekiyor dediler.Pazartesi de değişiklik olmadı ve 3 gündür rezil olduk ve araçsız kaldık.
    Bu sene Anadolu Sigortadan aracımın sigortasını yaptırdım ve bu sorunları yaşadım. Eşim her sene kaza yapıyor ve değişik firmalardan kiralık araç 2-3 saat içerisinde elime geçerdi ama İşte ANADOLU SİGORTA farkı.Bilginiz olsun sizi de kandırmasınlar.

• Geçmiş olsun ,
    7/24 teminatı 7/24 yol yardımı anlamına geliyor Anadolu sigortada.
    Bugüne kadar belki 1000 tane poliçe kestim ama 7/24 ikame araç verildiğini hiç duymadım ne yalan söyleyeyim.Lakin sizin durumunuzda yapılan ayıp olmuş.Acentenizle hemen iletişime geçin ve size rent a car firmasının söylediklerini iletin anında Anadolu sigortadan özür ve indirim gibi haklar alırsınız.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde hiç bir sigorta firması 24 saati geçmeyen hasarlara araç vermiyor.Siz kaskonuzu yenilettiğinizi söylemek istediniz herhalde çünkü sigorta çok farklı bir olay.

Eğer acenteniz yardımcı olmazsa bende yardımcı olurum size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko İkame Araç Farkı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.