Yok hocam maalesef aynısı değil. Ekampüs'te önce akademisyen dersi canlı açıyor yana gerekirse slayt koyuyor daha sonra da ders sadece ekampüse kaydediliyor. Yani youtube'dan farklı bir format var. |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1762. sayfa)
-
-
Hocam peki diğer sorum
2-DGS tercihim konusunda puan kırılması gibi bir durum yaşar mıyım? İkinci üniversite kapsamında okumak istiyorum. Yoksa yerleştikten sonra mı bu bölümü yazayım
bunu biliyor musunuz? Aöf büroya sorsam öğrenebilir miyim?
-
Bence iyi geçti, umarım sonuç iyi gelir. Tüm forumdaşlara da başarılar diliyorum.
Edit: Yaz okulu sınavım bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 19 Ağustos 2023; 15:36:0 > -
Emlak danışmanlığı bitiren seviye 5 sınavına girmesi gerekiyor mu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
seviye 5 nedir hocam
-
Aöf büro büyük ihtimalle cevaplar hocam, büro cevap vermezse aösdestek'i telefondan ararsanız cevap verirler.
Edit: aösdestek'e online da sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 19 Ağustos 2023; 16:4:29 > -
Emlak dükkanı açmak için seviye 5 mesleki yeterlilik sınavı var. Ona girmen lazım ve 5nyılda bir tekrarlanır
Bende merak ediyorum. Öğrenince bilgi verirseniz sevinirim
Emlak ve emlak yönetimi, dış ticaret, tıbbi sekreterlik
Hangisi sizce ve neden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamamdır hocam aynı şekilde sizde öğrenirseniz bana bilgi verir misiniz? Yoğunum bu aralar gidemiyorum büroya
-
hocam yks tercihler bitmiş benim tercih yapmam gerekiyor muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 20 Ağustos 2023; 0:36:36 > -
İkinci üni ile kayıt olucaksan gerekmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam ama ben mezun oldum mezun olduğum için ikinci üni olayı bana geçerli sayılır mı?
-
Sayılır
245 yerleştirme puanıyla Eskişehir ilahiyat fakültesi girmisim. Gecen sene ayni puanla hicbir açıköğretim kazanamadim bu sene kontenjanı artirdilar. Kacta kapatti acikogretim bu sene bilgisi olan varmi
Hangi bölüm için ne kadar harç ödeyeceğiz yazabilecek var mı?
-
Anadolu AÖF Bilgisayar Programcılığı için ilk kayıtta 1270 istedi hocam.
-
Türk dili ve edebiyatı, atatürk ve inkılap vs gibi derslerin muafiyeti için yapılması gereken bir şey var mı yoksa sistem otomatik yapıyor mu?
Edit: derslerim sekmesinden baktım evet sistem otomaitk yapmış, ingilizce, edebiyat ve inkılap üçünden de muaf gözüküyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_mahmutpek -- 21 Ağustos 2023; 19:17:36 > -
https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/64e3039859540.pdf
Bu linkte bütün bölümlerin 2023-2024 harç ücretleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 21 Ağustos 2023; 22:7:26 > -
25 yaş üstüne İstanbul aylık abonman kalkacak diyorlardı? Son durum nedir arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X