Şimdi Ara

!!!<<<Anadolu Üniversitesi'nde İÖ <<Konu Silinebilir>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi sorum şu: Anadolu Üniversitesi ikinci öğretim öğrencilerine normal öğretim derslerine girme şansı veriyor mu? Mesela Uludağ'da bu sistem var. Anadolu Üniversitesindeki sistem hakkında bilgisi olan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim.Anadolu Üniversitesi bilgi paylaşım portalına yazdım ama cevap veren,ilgilenen yok. yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 3 Ağustos 2009; 12:44:46 >

• Bilmiorm ama zaten anadolu üniversitesinde ikinci ogretim yapan 2 tane program var
    işletme ve iktisat die biliorm...
  • evet bölümler onlar ama asıl önemlisi böyle bir imkanın olup olmadığı? teşekkürler
  • İö'den yerleştiğinde, derslerin çok iyi olursa 2. sene normale geçebiliyorsun diye biliyorum. Ders olayı hakkında fikrim yok, ama giremez gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 1 Ağustos 2009; 18:46:07 >
  • Dostum ben Kocaeli'de 2 yıllık okuyorum ve bizde girebiliyosun.İnş orda da öyledir.Başın ağrımadan kurtulabilsen şu günlerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

İö'den yerleştiğinde, derslerin çok iyi olursa 2. sene normale geçebiliyorsun diye biliyorum. Ders olayı hakkında fikrim yok, ama giremez gibi geliyor.

@G.Eroğlu teşekkürler cevabın için.Kesin bilgisi olan arkadaş yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Dostum ben Kocaeli'de 2 yıllık okuyorum ve bizde girebiliyosun.İnş orda da öyledir.Başın ağrımadan kurtulabilsen şu günlerden...

Saol dostum değerli tecrübelerini paylaştığın için.Hiç olmadı sırf sen varsın diye gelicem oraya..
  • UP!

"Peki Anadolu Üniversitesi'nde devlet yurdu ya da özel yurtlar yemek fişi veriyo mu???"
  • tüm devlet yurtları yemek fişi verir. özel yurtlar genelde sadece sabah kahvaltısı verir sadece akşam yemeği veren özel yurt cemaat yurdudur.
    1. ögretimle 2. ögretimde dersi aynı hoca veriyorsa 1.ögrt gidip imzanı atabilirsin o hocasına bakar. zaten 1 dersten falan kalınca ders programın karıscak nerden aldıgının önemi kalmayacak o kadar takılma
  • Yanlış bilgilendirme de var eksik bilgilendirme de...

TAM Bilgilendirme ŞUDUR :

Soru : Anadolu Üniversitesi ikinci öğretim öğrencilerine normal öğretim derslerine girme şansı veriyor mu?

NET Cevap : Anadolu Üniversitesinde gireceğiniz bölümün yapısı , bölümdeki hocaların durumu , bölümdeki öğrenci sayısı (1.öğretim sınıfı için ) ve okul yönetimi , unsurları bu işi belirler.
    KESİN KURAL : 2. ÖĞRETİM , 2. öğretim zamanı yani akşam okur. Bu kesindir.
    Kuralın amacı : Bölümü seçen öğrenci 2. öğretimi seçtiğinden dolayıdır. 1.öğretimlerde de öğrenci yığılmasını önlemek için de çoğu üniversite uygulama / uygulamama hakkına sahiptir. Öğrenci itiraz edemez.

Ama siz hocalarla anlaşırsınız , hocalar izin verirse bu iş olur. İnsiyatif onlardadır.

Burada maşallah herkes üniversite / üniversiteler mevzuatını yutmuş herhalde !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Ağustos 2009; 22:43:03 >

• @Aazam Teşekkür Ederim Dostum..

@SP3ctr3 Teşekkür Ederim Yorumların İçin.

@Hirotaro tam bilgilendirmen ve ilgin için teşekkür ediyorum.gerekli bilgiyi aldım sayenizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.