Şimdi Ara

Anadolu Yakası Kaportacı (Maltepe ve çevresi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımı 2. el yeni aldık. Daha kasko yaptıramamıştık. Aracıma gece vurup kaçmışlar sol arka kapı saçı içine göçmüş birkaç yere gösterdim çıkma kapı bulunacak falan dediler. Anadolu yakası Maltepe'de oturuyorum Maltepe ve çevresinde bildiğiniz kaportadan anlayan usta ve çıkma kapı bulabileceğim yer varsa yazabilir misiniz. Teşekkürler. Aracım Civic Vtec 2. Saygılar.
     Anadolu Yakası Kaportacı (Maltepe ve çevresi)

• Geçmiş olsun hocam. Benim gittiğim bir servis vardı kardeşler oto diye cemal ve celal usta diye geçer ve işlerinde baya iyilerdir tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Geçmiş olsun hocam. Benim gittiğim bir servis vardı kardeşler oto diye cemal ve celal usta diye geçer ve işlerinde baya iyilerdir tavsiye ederim

Eyvallah kardeşim sağolasın. Nerede tam olarak ?

• Kadıköy yönünden geliyorsan e5 maltepe köprüsünden çık 100 200 metre içinde ilk sağdan sokağa gir sanırım özel bir wv servisi vardı onun önüne gelmeden sağ sol yapınca solunda çıkmış olucak. Tabelalarını belli yerlere asmışlardı bir ara.

• ankara olsaydı kadir usta derdim ama istanbul bir alem yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Kadıköy yönünden geliyorsan e5 maltepe köprüsünden çık 100 200 metre içinde ilk sağdan sokağa gir sanırım özel bir wv servisi vardı onun önüne gelmeden sağ sol yapınca solunda çıkmış olucak. Tabelalarını belli yerlere asmışlardı bir ara.

Eyvallah kardeşim umarım vaktim olur ve uğrarım. Şuan acelede etmiyorum bir bakalım. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

ankara olsaydı kadir usta derdim ama istanbul bir alem yaw

İnanın öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.