Şimdi Ara

Anadolu yakası rota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara'da oturduğum için bilmiyorum ama seneye büyük ihtimalle buna yakın bir rota izeleyeğim.
    rota

• ben de bu sene Ankara'dayım ve aksilik olmazsa 2014'te ben de Anadolu yakasında olacağım
  • Hocam kadıköyden başlarsak

başladığın yer güzel akmar pasajı ile kadıköy çarşısı (askeri malzeme alanlar bilir) arasından başlıyorsun F.B stadına kadar tarafik görmezsin orada başlıyor tahmini 3 km falan trafikte gidip (bağdat caddesinde) behice yazgan parkının oradan sağa giriş yapmışssın bencede mantıklı oradada pek trafik olmaz F.B Ordu evinin oradan sahile iniyorsun zaten bundan sonrası daha keyifli sahilden rahat rahat gidersin. sahildeki beltur tesislerinide kullanabilirsin birkaç km arayla bunlardan var wc.si falan kullanılabilir.

ama benim tavsiyem başladığın yerin aksine moda tarafına doğru gitmen sahilden yoğurtçu parkının oraya kadar gidiyorsun zaten yoğurtçu parkının oradan (stadın karşısındaki park) köprüden geçip geldiğin yönün paralelinde bi yol daha var oradan da gidebilirsin kalamış parkını görürsün gerçi şu anda tadilatda geçerken dereağzı tesislerinide görebilirsin. orayı geçtikten sorna kalamış marina ve fenerbahçe sonra fenerbahçe ordu evi derken sahile inersin. bu yolu biraz daha uzatabilir ama stadın oraya frene dokunmadan çıkmış olursun almış olduğun bir tatlı huzurda yanına kar kalır (şarkısı vardır belki bilirsin)

• Ben fenerbahcede oturuyorum. Tura ciktigimda direk orduevinin asagisindan basliyorum. En az Bostanci ido ya kadar gidip geliyorum. Yaklasik 20 km suruyor. Yanliz bu sekil turlari cumartesi ve pazar yapmaz iseniz daha cok keyif alirsiniz. Cunku sahil asiri dolu oluyor hava guzel olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.