Şimdi Ara

Anadoludan Şampiyon Çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba bursa ve trabzondan sonra önümüzdeki 10 yılda şampiyon olma kapasitesine sahip midir?

• devlet-medya destekli sermaye takımlarımız olduğu sürece bu çok zor.
  • Trabzon yerli genc iskeleti yavas yavas olusturuyor Sol bek Stoper ve uygun Forvet bulursa sansı yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar tabii ki niye çıkmasın. Yalnız şu an fb gs istikrarlı bir şekilde iyi gidiyorlar. Elbet bunların dönemi bitecek. Nasıl 2009-2012 arasında üç istanbul takımının durumu kötüyse böyle bir dönemde anadoludan şampiyon çıkar.

• Ben sivas ve karabükten umutluyum ama bir 10 yıl gerek
  • Çıkacaksa Karşıyaka , Göztepe , Ankaragücü gibi köklü takımlar çıkar inşallah.
  • Konyaspor olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesirspor
  • Çaykur Rizespor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Çaykur Rizespor

İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Trabzon yerli genc iskeleti yavas yavas olusturuyor Sol bek Stoper ve uygun Forvet bulursa sansı yuksek

Iskeleti siz toplarsanız nasıl olacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Konyaspor olacak.

İnsallah

• biz once acaba besiktas bu kafayla bi 15 yil icinde bi daha sampiyon olabilir mi diye soralim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

biz once acaba besiktas bu kafayla bi 15 yil icinde bi daha sampiyon olabilir mi diye soralim.

kesinlikle.
    ben bu kadar beşiktaşın çaresiz durumda kaldığını görmedim.
    vizyonsuz bir başkanla bu işler çok zor.
  • Çıkmaz hatta şu kadar söyliyeyim eğer BJK bile önümüzdeki iki sezon oyuna ortak olamazsa iyi geri plana düşer ve önümüzdeki 10 sezon sadece Gs ve Fb şampiyonlukları ile geçer
  • sadece ülkemizde değil,tüm dünyada en önemli başarı etkeni;medya

medya olmadan 20-30 yılda bir anadoludan şampiyon çıkar o da belki.

bursanın şampiyonluğu tesadüf ama yine de alınmasın bursalılar.en az onlar kadar sevinmiştim.ama şans faktörleri yanlarındaydı.

veya trabzon gibi yıldız adayı oyunculardan takım kurup,takım kimyası oluşturup şampiyon olacaksın.bu daha zor.bunda bile önünü kesiyorlar.

medya ile en basit örnek; istanbul takımları hazırlık maçı yapsa bir gün sonra gazeteler boy boy manşetler atar.ama trabzon uefa liginde galibiyet alınca ya çok ufacık yer verirler ya hiç vermezler..bunu limassol maçında yaşadık.

kimse daha bursadaki batallanın adını dahi duymazken şampiyon olduktan sonra istanbul takımlarıyla adı geçiyor diye tanımaya başladı.

basketbol neyseki çok popüler değil futbola göre türkiyede de orda en azından karşıyaka,banvit gibi istanbul dışı takımlar başarılı olabiliyor. yoksa orda da efes-bjk-gs-fb dışına gitmez şampiyonluk

• Kanatimce bu Istanbul kulüpler bu sekilde borc batagina girmeye devam ederse.....ilerde en azindan sartlar esite yakin olur. O zaman belki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerbirliği şampiyon olsun .ok isterim .Beşiktaş'tan sonra en sevdiğim Türk takımı. Ama çok çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

biz once acaba besiktas bu kafayla bi 15 yil icinde bi daha sampiyon olabilir mi diye soralim.

kesinlikle.

Aziy yıldırım vizyon dağıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

kesinlikle.

Aziy yıldırım vizyon dağıtıyor

diegoyu fenere kaptır.
    sağ bek ve sağ açık hala muamma.
    yedek kulübesi evlere şenlik.
    ortada stat yok.

kusura bakmayın ama beşiktaşlılarla dalga geçiliyor. bir tane forvet transfer edildi bütün sorunlar ortadan kalktı gibi davranılıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.