Şimdi Ara

Anadoludan Şampiyon Çıkar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

biz once acaba besiktas bu kafayla bi 15 yil icinde bi daha sampiyon olabilir mi diye soralim.

kesinlikle.
    ben bu kadar beşiktaşın çaresiz durumda kaldığını görmedim.
    vizyonsuz bir başkanla bu işler çok zor.

Aziy yıldırım vizyon dağıtıyor

diegoyu fenere kaptır.
    sağ bek ve sağ açık hala muamma.
    yedek kulübesi evlere şenlik.
    ortada stat yok.

kusura bakmayın ama beşiktaşlılarla dalga geçiliyor. bir tane forvet transfer edildi bütün sorunlar ortadan kalktı gibi davranılıyor.

İyide Fiktrt başkan geldğinde kulübün önünde alacaklıları avukatları eksik olmuyordu. Eski yöneticilerin yapmış oluğu borçları temizlemek için uğraştı.
    Kasa boş, yönetici de bir yere kadar cepten para verir, tük gelirler temlik altında. Kredi veren banka yok. Stad yapacak devlet desteği yok, desteği bırak köstek olan olana. Bu şekilde ligde kıl payı 2. kaçırdı, başarılıdır demiyorum ama bu şartlar altında en iyisini yaptı.

Hataları tabi oldu ama teraziye koyarsak doğruları daha fazladır. Parayı sokağa atmıyor başkan, diegoyu size kaptırması doğal siz çok veriniz aldınız ben şahsen fazla üzülmedim. Diega gelse Ba gelmezdi. Transferleri yapacaklar ama bizim istediğmiz fiyattan arık öyle bol keseden para saçma dönemi bitti.

• İmkansiza yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk futbolu bitme noktasına gelmişken daha iyi Takımların çıkacagını sanmıyorum.Her türlü uzülsüzlügü yapan takımlar bu Ligde oldukça yeni gelen Takımlarda ezilecek.Şampiyonluk yollarında hep köstek olacaklar.Türk futbolu temizlenmeden Anadoludan başarı beklemek hayal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

sadece ülkemizde değil,tüm dünyada en önemli başarı etkeni;medya

medya olmadan 20-30 yılda bir anadoludan şampiyon çıkar o da belki.

bursanın şampiyonluğu tesadüf ama yine de alınmasın bursalılar.en az onlar kadar sevinmiştim.ama şans faktörleri yanlarındaydı.

veya trabzon gibi yıldız adayı oyunculardan takım kurup,takım kimyası oluşturup şampiyon olacaksın.bu daha zor.bunda bile önünü kesiyorlar.

medya ile en basit örnek; istanbul takımları hazırlık maçı yapsa bir gün sonra gazeteler boy boy manşetler atar.ama trabzon uefa liginde galibiyet alınca ya çok ufacık yer verirler ya hiç vermezler..bunu limassol maçında yaşadık.

kimse daha bursadaki batallanın adını dahi duymazken şampiyon olduktan sonra istanbul takımlarıyla adı geçiyor diye tanımaya başladı.

basketbol neyseki çok popüler değil futbola göre türkiyede de orda en azından karşıyaka,banvit gibi istanbul dışı takımlar başarılı olabiliyor. yoksa orda da efes-bjk-gs-fb dışına gitmez şampiyonluk

ts nin devamlı iyi oyuncularını gs ye satmasının sebebi medyamı hocam ?

• LİVERPOOLYWNA kullanıcısına yanıt
    ne bilim ara başkanı sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Anadolu takımı şampiyon olacak gibi. Tabii düzen malum 3 takıma çalıştığı için tam emin olamıyoruz.
  • Takımda 2 ay tutunan bir adamı üsttekiler 2-3 milyon verdi diye gözden çıkarırsan şampiyon falan olamazsın. iyi oyuncuları elinde tutup istikrar sağlaman gerek ki şampiyonluk adayı olasın.
  • Önce istikrarlı bir anadolu takımı lazım en basitinden bursaspor 4 yıl önce şampiyon oldu ama şu an sıradan bir süper lig takımından farkı yok ve kaç senedir uefada basit takımlara eleniyor.
  • imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.