Şimdi Ara

anafen multi kitap, sözün özü okul artı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anafen multi kitapların içeriği hakkında detaylı bilgisi olan var mıdır?
    Sözün özü okul artı kitapları ile arasındaki fark nedir? Hangisi tercih edilmeli?

• Sözün Özü Yayınları'nı hiç kullanmadım. Bu sene 7. sınıfa giderken Anafen Yayınları'nı kullandım. Matematik haricinde diğer sorular kolay geliyor. Matematikte kasman gerekiyor kendini biraz. Öneririm. Bu sene TEOG sınavlarında birçok soru tutturmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözün özü almayın vakit ve nakit kaybı
  • anafenin soruları her zaman zor oluyor ki teogta o kadar zor çıkmadı gördük yani ama alacaksan anafen al derim
  • Anafen multi kitap al bosver sozun ozu yayinlarini.ve de 8.sinif icin ust duzeysen tudem de oneririm

• Her iki yayını da Anafen grubu hazırlıyormuş. Yani yazar kadrosu aynı. Fakat sözün özü yayınları daha güncel.
  • Sözün özü yayınları 5G soru bankaları ve zengin defterleri çok güzel tavsiye ederim.
  • İkisinide kullanmış olarak sözünözü yayınlarının 5g soru bankalarını kesinlikle tavsiye ederim. Teog sorularına yakın hazırlıyorlar soruları ve aynı şekilde zorluk dereceleri de teoga göre ne bir eksik, ne bir fazla. En ideali yani.

• sözünözü mü, bir daha para verirsem

• Neden beğenmedin ki 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: beyza1176

Neden beğenmedin ki 😕

matematiği zor onun dışında türkçe güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: muradona43

Sözün özü yayınları 5G soru bankaları ve zengin defterleri çok güzel tavsiye ederim.

Konu hortlatmasan artık
    Şuan soruyu soran belki lisededir

• Anafen Multi kitap kare barkod uygulaması ile video anlatımı güzel fakat akşam saatlerinde çalışmaması enteresan serverları akşam kapatıyorlarsa
    çocuklar nasıl ders çalışacak iki kızım için tüm seriden aldım böyle olduğunu bilseydim almazdım , bir dahaki sefere bu işi çözmezlerse tercihim Anafen olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 4 Ocak 2016; 20:55:34 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.