?? SORU BAŞLUIKYTA.Ç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 25 Haziran 2021; 14:26:57 > |
TYT FELSEFE VE DİNDE KAVRAM ÇALIŞMAYA GEREK VAR MI SİZCE ?
-
-
ben hiçbir kavram çalışmadan 18-19-20 i fulledim gerek yok bence
-
Sormuyolar ama ya sorarlarsa diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZillaKamiben hiçbir kavram çalışmadan 18-19-20 i fulledim gerek yok bence
hocam az buçukta olsa genel kültür icabı biliyorsundur yani. hiç bilmeyenler çalışmalı mı sence?
-
Zati subuti sıfatlar
Namazin ic dis farzlari bilmekte fayda var en azından hocam
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkincihocam az buçukta olsa genel kültür icabı biliyorsundur yani. hiç bilmeyenler çalışmalı mı sence?
Alıntıları Gösteryok hocam hiç bilmiyorum soruyu okuyarak mantık yürütüyorum sadece, denemelerde hep görüyorum felsefi akımları falan soruyor kavram istiyor ama sınavda çıkanlar yorumla çok rahat yapılıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: DetrusorkasıZati subuti sıfatlar
Namazin ic dis farzlari bilmekte fayda var en azından hocam
dini hallettim hocamda felsefede çalışşsammı yoksa bıraksammı diye araftayım.
-
Felsefede kavramları bilmen şart ama dinde belki 1 soru çıkar ama geçen sene o da çıkmadı. Ben son hafta bir kağıda yazıp günlük 5-10 dakika çalışmıştım terimleri.
-
uıppppo
-
Bil hocam sen,vaktin boşa gitmez belki yorum sorusunda dahil işine yarar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan hüseyin senin "yarın ilk tyt denememi çözüyorum " konunu daha dün gibi hatırlıyorum gaza gelmek için şarkı falan atıyodun konuya, nerden nereye bee...
Umarım istediğin şekilde geçer sınavın, arada netlerini söylemiyorsun diye biraz çakışmıstık ama olur böyle şeyler, başarılar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: DicleMech26Ulan hüseyin senin "yarın ilk tyt denememi çözüyorum " konunu daha dün gibi hatırlıyorum gaza gelmek için şarkı falan atıyodun konuya, nerden nereye bee...
Umarım istediğin şekilde geçer sınavın, arada netlerini söylemiyorsun diye biraz çakışmıstık ama olur böyle şeyler, başarılar dilerim.
teşekkür ederim hocam. umarım sizinde istediğiniz gibi olur herşey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X