Arkadaşlar sizden ricam anakart alırken nelere dikkat etmeliyim. Yani hangi özelliklerin nasıl olması gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. tşk.
önce anakartı ne için kulanıcanızabaglı oc mıyapcaksınız yoksa ofis işleri için mi oyun için mi önce bunu belirlemenizgerekir bence yokk sa boşuna masraff yaparsınız
Öncelikli olarak en başta tabiki oyun, müzik dinlemek ve internet bağlantısı için sorun yaşamayacağım ve özellikle çok hızlı bir anakart istiyorum ama ileride istediğim zaman anakartı değiştirmeden de diğer parçalarını değiştirebiliyim bu anlamda hangi kartı almalıyım yada üzerinde destekleyen parçaların nasıl olması lazım :örneğin veriyolu hızı kaç olmalı yada bellek hızı nasıl olmalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tşk.
Gigabyte P965 DS3
vatan gold gibi yetlerden alırken önceden açılmış mı kontrol edilir hatta ilk verilen anakart rededilerek şunu daha bi beğendim bunu verirmisin denir
anakart boyle alınır işte başka türlü alınmaz
dediğin özeliiklere göre orta sınıf istiyorsan Gigabyte DS3 ya da MSİ P6N SLI-FI anakartları idealdir..ama bütçem 180$ ın üstünde dersen.. Commando, P5B Deluxe, DQ6 olabilir..bunlar çok iyi kartlardır..