akşama anakart aklıcam forumu araştırdım en iyisi gigabyte olduğuna karar verdim cf yapmıcam ama ex38ds4 ile p35dsr arasında kaldım başka öneriniz varsada beklerim p35dsr3 sorunları gözümü korkuttu ses ve açılış problemleri ex38 de ram seçiyomuş ne yapmam lazım kafam allak bullak bunların arasında cf dışında bi fark yokmu
teşekkürler
CF yapmayı düşünmüyosan boşa para harcama daha kaliteli bi ekran kartı alırsın aradaki fiyat farkını ekleyip p35ds3r al
p35 ds3l yada msi p35 platinium dan bir tercih yapınız
PEKİ PERFORMANS acısında aralarında çok fark yaratırmı işlemci olarak q6600 2.4 düşünüyom buna göre performans ve soğutma açısından ne önerisiniz bide bu q6600 işlemcinin kendi fanı yeterli olurmu ekstra fan alıyım mı
quote:
Orjinalden alıntı: tacittinkaya
PEKİ PERFORMANS acısında aralarında çok fark yaratırmı işlemci olarak q6600 2.4 düşünüyom buna göre performans ve soğutma açısından ne önerisiniz bide bu q6600 işlemcinin kendi fanı yeterli olurmu ekstra fan alıyım mı
o.c yapmayı düşünmüyorum zaten bilmiyorumda :-) kasa da psu 450 watt yeterlimidir peki dikaktimi çekti siz 550 wat kullanıyosunuzda bide sorumu tekrarlıcam ds3r ve ex38 arasında ne gibi fark var performans mı etkilermi arada fark yoksa tek fark cf ise ds3r düşünüyorum ama forumda dsr3r için çok sorunlu olduğu xp de sürekli açılırken restlediği ses kanallarında sorun olabileciği yazılmış bursada oturuyorum ve vatandan almayı düşünüyorum bu arada
kararımı verdim p35ds3r alıcam herkese teşekkürler arta kalan parayı psu frisby 450 watlık thermaltake 500 ile değiştircem