Şimdi Ara

Anakart alıyorum akşama ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akşama anakart aklıcam forumu araştırdım en iyisi gigabyte olduğuna karar verdim cf yapmıcam ama
    ex38ds4 ile p35dsr arasında kaldım başka öneriniz varsada beklerim
    p35dsr3 sorunları gözümü korkuttu ses ve açılış problemleri
    ex38 de ram seçiyomuş ne yapmam lazım kafam allak bullak bunların arasında cf dışında bi fark yokmu

teşekkürler

• CF yapmayı düşünmüyosan boşa para harcama daha kaliteli bi ekran kartı alırsın aradaki fiyat farkını ekleyip p35ds3r al
  • p35 ds3l yada msi p35 platinium dan bir tercih yapınız
  • PEKİ PERFORMANS acısında aralarında çok fark yaratırmı işlemci olarak q6600 2.4 düşünüyom buna göre performans ve soğutma açısından ne önerisiniz bide bu q6600 işlemcinin kendi fanı yeterli olurmu ekstra fan alıyım mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tacittinkaya

PEKİ PERFORMANS acısında aralarında çok fark yaratırmı işlemci olarak q6600 2.4 düşünüyom buna göre performans ve soğutma açısından ne önerisiniz bide bu q6600 işlemcinin kendi fanı yeterli olurmu ekstra fan alıyım mı

o.c yapmıycaksanız fana gerek yok ama yaparım diyosan linkdeki ürünü tavsiye ederim hem sessiz hemde soğutma performansı çok iyihttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31795

• o.c yapmayı düşünmüyorum zaten bilmiyorumda :-) kasa da psu 450 watt yeterlimidir peki dikaktimi çekti siz 550 wat kullanıyosunuzda bide sorumu tekrarlıcam ds3r ve ex38 arasında ne gibi fark var performans mı etkilermi
    arada fark yoksa tek fark cf ise ds3r düşünüyorum ama forumda dsr3r için çok sorunlu olduğu xp de sürekli açılırken restlediği ses kanallarında sorun olabileciği yazılmış bursada oturuyorum ve vatandan almayı düşünüyorum bu arada
  • kararımı verdim p35ds3r alıcam herkese teşekkürler arta kalan parayı psu frisby 450 watlık thermaltake 500 ile değiştircem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.