Şimdi Ara

anakart aşırı sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

değerler yukarda gördüğünüz şekilde.Yanlız anakartın ısısı çok değişiyor,60-100-50-80-120 °C şeklinde.
    Zaten bilgisayarda çok kasıyor.flash oyun bile oynanmıyor.işlemci %100 oluyor,veya video izlerken aynı sorun ,işlemci %100.tabi biraz oyun oyanamaya çalıştıktan sonra işlemci ısısıda 80-90 olu veriyor.
    bilgisayarı nod32 ve ad aware ile tarattım bi virüs bulamadım ki zaten virüs olacağını sanmıyorum.Formattan sonrada aynı sorun baş gösteriyo.

Pc özellikleri:
     anakart aşırı sıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xReset -- 17 Eylül 2008; 0:31:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tuncerdyr21

anakart aşırı sıcak

değerler yukarda gördüğünüz şekilde.Yanlız anakartın ısısı çok değişiyor,60-100-50-80-120 °C şeklinde.
    Zaten bilgisayarda çok kasıyor.flash oyun bile oynanmıyor.işlemci %100 oluyor,veya video izlerken aynı sorun ,işlemci %100.tabi biraz oyun oyanamaya çalıştıktan sonra işlemci ısısıda 80-90 olu veriyor.
    bilgisayarı nod32 ve ad aware ile tarattım bi virüs bulamadım ki zaten virüs olacağını sanmıyorum.Formattan sonrada aynı sorun baş gösteriyo.

Pc özellikleri:
     anakart aşırı sıcak

Soğutuculara (pek tavsiye etmediğim halde) el ile dokunmayı ve sıcak olup olmadıklarını deneyin, zira 60 derece bile ise parmaklarınızın yanması gerekiyor dokunduğunuzda. Eğer sadece sıcak olduğunu hissediyorsanız 45-50 derece yani olması gereken sıcaklıklardadır.

Ayrıca soğutucularınızın yerine tam oturduğundan emin olun, elinizle çok hafif bir kuvvet uygulayıp oynayım oynamadıklarını öğrenebilirsiniz, belkide termal macunlarını değiştirme vaktiniz gelmiştir.

• elim cız etti ! bu 100 dereceyide geçmiş .macunun bu ısıyı düşürebilceğini hiç sanmıyorum erir gider vallah
  • Macunla alakalı bir durum olamaz. Şahsen ben hiç termal macun kullanmadım bu zamana kadar.Arkadaş çok yüksek sıcaklıklardan bahsediyor ayrıca. Anakartımı servise gönderdiğimde arkadaşın verdiği eski matsonic board'ta aynı sorun vardı. Herhangi bir 3D yada yüksek işlem gücü gerektiren herhangi bir uygulamada anakart 45 dereceden 70-75 seviyesine çıkıyordu. Neden olduğunu bulamamıştım, öyle idare ettim 2 hafta boyunca.
  • Benim sorunum 7-8 ayı buluyor,belkide daha uzun tam hatırlamıyorum.pc yi Casper teknik servisine gönderdim(not:pc toplamadır.) onlarda bişey yok değip gönderiyolar.Eskiden oyun açtığımda pc çok kasar ve kendiliğnden kapanırdı.Powersuply ı arttırdım bu sorun kalktı.ama pcde başka bi değişiklik olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

Macunla alakalı bir durum olamaz. Şahsen ben hiç termal macun kullanmadım bu zamana kadar.Arkadaş çok yüksek sıcaklıklardan bahsediyor ayrıca. Anakartımı servise gönderdiğimde arkadaşın verdiği eski matsonic board'ta aynı sorun vardı. Herhangi bir 3D yada yüksek işlem gücü gerektiren herhangi bir uygulamada anakart 45 dereceden 70-75 seviyesine çıkıyordu. Neden olduğunu bulamamıştım, öyle idare ettim 2 hafta boyunca.

Macun olayından o kadar emin olmayın derim,yükte 80 dereceyi geçen P4 HT işlemci macunu kurumuş olduğu anlaşıldıktan sonra yeni macun sürülüp denendiğinde 50 dereceyi geçemedi... Bir bakın eskiyince taşlaşıyor macun, dikkat edin lütfen.

• anakartda o ısı ne yaw :) dostum patlamasın bu yaw sen vantilator u kasanın yanına koy aman once can guvenligi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benm anakartta 101 derece civarında hep bence everestte sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.