Şimdi Ara

Elektrikler gidip geldi işlemci aşırı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba. bu sabah elekrikler kesildi geldi pc actıktan 2 3 dakika sonra yuksek fan sesleri gelmeye başladı sistem boştayken 60c lerde filan. bende sıvı soğutmanın arızalandığını düşünerek. yerine stok fan taktım ve düzeldi. daha sonra tekrar kesinti oldu ve aynı sorun işlemci aşırı ısınıyor ne yaptıysam sorunu cözemedim.. lütfen yardım edin kafayi yicem

bios reset attım

butun bios surumlerini tek tek yukleyip denedim

cpu çarpanıyla oynamalar yaptım

komple parçalayıp tekrara topladım olmadı :D

Intel Pentium G3258
    Asus Gtx 650 Ti Boost
    Samsung 250GB 840 EVO
    msi b85m gaming
    GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    Nagas AO500 500W APFC 80+
    COOLER MASTER SEIDON 120V

• 500 wat power bu sistem için pek yeterli değil ucu ucuna tamamlıyor desek power arızalanmış gibi çünkü dengesizce elektrik veriyor % 90 power diyorum hatta o kasayı o şekilde kullanma anakartıda duman edersin servise yada garantiye yolla derim sorunun ne oldugunuda buraya yaz
  • Power dan zaten memlun değilim sesli çalışıyor. yarın yeni bir power alıp takarım vatanbilgisayardan bi power onerini yapabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukgnydn

Power dan zaten memlun değilim sesli çalışıyor. yarın yeni bir power alıp takarım vatanbilgisayardan bi power onerini yapabilirmisin ?

High power veya seasonic 80+bronz lu al bitane uzunyıllar hic bu konuyu acma
    remi satis yeri teknobiyotiktir bjarada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımınız için teşekkürler

http://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/2118/category/61/

bunu sipariş edicem. sonucu yazarım
  • ufukgnydn U kullanıcısına yanıt
    Aslında kullandığın psu yeterli gibi görünüyor ama, seçtiğin Seasonic psu çok iyi beş yıl önce oğluma sistem toplaraken almıştık ilk günkü gibi halen sessiz sakin çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Kasım 2015; 11:03:10 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Bencede yeterli ama elektrikler gidince pusu arızalanmış olabilir. birde otomatik şarzlı inventör ve 75ah araç aküsü almayı düşünüyorum bu aralar cok kesinti oluyor. pc ler onemli benim için ek gelir sağlıyorum kendime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba. ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim. xigmatek tauro 600w satın aldım sorun cozuldü, Seasonic istiyordum ama bi turlu stoklara gelmedi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.