Şimdi Ara

Anakart Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda kullandığım Gigabyte X570 Gaming X anakarta ile 3700x işlemci kullanıyordum. Bunun işlemcisini 5700x ile değiştirmek istedim. İşlemci degiştirmeden önce bios update yaptım flash bellek ile. F39 sürümüne geçtim. Eski Windows kurulu halde açtım ki, açılmadı. Ve her seferinde bios kendini resetledi. (Ilk açıldığında tmf değişti..vb bir uyarı vermişti. Bunu "y" değip geçtim.) Bundan sonra f30 bios yükledim. Windows format attım. Bir şekilde açıldı. Bu arada reset atınca da bilgisayar resetlenmiyordu. Ne tuşla ne windows'tan. Bu da düzeldi. Ta ki dün akşam bilgisayarı tekrar acincaya kadar. Gene bilgisayar resetlenmiyordu. Yeni biosu Gigabyte anakart programindan kurmayı denedim. Simdi windows açılmıyor. Ne yapacagimi sasirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cmos ile biosu sıfırla 3700x i tak biosatan son kararlı updatei yükle pcyi 2 3 defa aç resetle kapat 5700x i tak seni sorunusuz biosa atması lazım ama ssdye format atmadan olmaz bios update atınca muhtemelen eski işletim sistemi kurulumuyla uyuşmuyor.Diskpart ile ssdnin partionu kontrol etmeyi unutma gpt uefi olarak kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 12 Haziran 2024; 8:35:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.