Şimdi Ara

anakart bozuldu garanti dışı diyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Firmaya servis fişi karşılığında anakartı bırak. Kullanıcı hatası olup olmadığına servis karar versin. Servis fişini mutlaka al. 15 iş günü içerisinde teslim edemezler ise seni mağdur etmeyece şekilde anakartın servisten gelene kadar başka bir anakart vermeleri gerekiyor. Eğer 30 iş gününde teslimat yapamazlar ise senin seçimlik hakların var. Genelde tüketiciler para iadesi hakkını kullanıyorlar. Eğer firma servisi göndermez veya servistende kullanıcı hatası denirse ikamet ettiğin ilçenin kaymakamlığına git ve hakem heyetine bir dilekçe ile başvur. Heyet kararları genelde tüketici lehine çıkıyor ama bu kararlara karşı firmanın süresi içerisinde tüketici mahkemesine gitme hakkı var ama genelde firmalar küçük fiyatlı ürünler için bunu yapmıyorlar. **** firması acaba bu yaptığı ile kaç ytl kaybediyor haberi yok galiba. Bu yaklaşım ile bir firmanın prestiji çöker ve rekabetin çok olduğu bilgisayar pazarında batmaya mahkum olur. Sonuçta tüketici değil kendileri kaybeder.
    LÜTFEN HAKKIMIZI ARAYALIM.

• zamanında şimdi adını vermiyim bana da buna benzer bi olay yaptı sayın ....... satıcısı.adamları rezil etmediğim yer şikayet etmediğim kimse kalmadı ve işin peşini bırakmadım sonunda adamlar 4. gün anakartımın yenisini yolladılar.peşini bırakma sonuna kadar savaş derim.
  • adamın yanık olduğunu gösteren yerin garanti dışı olayı nasıl oluyor garantili olması için yanık olmamamsı mı gerekiyor anlamadım?
  • abi gold bi garip belki bu teknis servisteki adam kisisel düsüncesini sey yaptı islemci üstündeydi iste genelde bilgisayar bayılmalarında anakart islemciyi cıkartırım dinlendiririm öle takarım ayagını kırmısız yalnıslıkla adam kısa dewreye sebebiyet verir hesabı nese su garanti belgelerini alimmi yanıma yada anakart seri numarası felan var dimi
    bide gold'daki kasiyerlerde acayip hep yuwarlama yapıyor
    geriye dogru deil ileriye dogru :)) 2.60 kurussa 3 ytl gibilerinden

bi gün patlıcam haa :))
    bu arada psu everest 300 wat
  • Aman kullandığın PSU markasını belirtme o zaman. Everest kullanıyorsan anakartın yanması anlaşıldı. Sakın söyleme everest kullanıldığını FSP falan de. Tabi Everst güç kaynağıda gold'dan alındıysa sorun yok. o zaman belirtebilirsin.
  • cok büyük geçmş olsun kardeşim bence hakkını aramalısın
  • anakartın üzerinde fiziki hasar var ise garanti kapsamına girmez boşu boşuna ugraşmayın...büyük ihtimalle şebeke kaynaklı bi sorun oluşmuştur adamlar boşu boşuna kaliteli psu alın demiyor garanti koşullarına bakın madde haline yazar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 20 Mart 2008; 11:26:51 >
  • Gol.d da temkinli yaklaşılacaklar ve karalistemize eklenmiş oldu.
  • sanırım marka farkı buradan anlasılıyor...

intel anakartım vardı. bir gün nfs oynarken cat diye bi ses geldi. power dandik bir powerdı ver aşırı sıcakta aşırı yükte oyun oynarken uçtu:)ve anakart yanmıs.buradaki bilgisayarcı arkadasıma gösterdim o neresinin yandıgını gösterdi. ben de bi umut servise yolladım. intel yenisini gönderdi kartın..

hiç overclock yapmam bi şi yapmam yarın bi daha bilgisayar alırsam anakartım yüzde 90 intel olur...
  • Eğer yanık varsa yanığın hangi nedenden (garanti kapsamında olup olmadığı) dolayı olduğunu teknik servis tespit etmek zorundadır.
    Ör: Ben yanık olmayan fakat bilmediğim bir nedenden dolayı çalışmayan bir anakart götüreceğim teknik servise. Servis uğraşırken yakacak kartı ve bana "bunda yanık var, garanti kapsamından çıkar" diyecek. Senin iş buna benziyor. Yanığın sebebini ispatlamak zorundalar!
    Ben kullanıcı olarak ne uğraşacağım yanık mı varmış, bilmem ne yaparken yanmış... Ne yaparken yandığını söylemek zorunda bile değilsin... "Bilmiyorum!" yeterince tatminkâr bir cevap!
  • hatayı alış- veriş yaptığın yeri seçerken yapmışsın.
    arkadaşımla o firmadan birkaç sene önce çok fonksiyonlu bir yazı aldık.
    yazıcı arızalandı.
    servise bıraktık. 2 hafta falan sonra aldık.
    eve getirdik. kurduk. çalıştırdık. tıkırtılar geldi ama yazmadı.
    kapağını açtık içinden zarf açma bıçağı çıktı. hemde gümüş!!!!

verdikleri eşantiyonlar süper ama hizmet berbat.
    yine gidiyorum ama broşur alıp bakmak için...

• quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Hakkını sonuna kadar ara, onlar zaten uğraşmak istemezler böyle sorunlarla.

• nese bu gün gold'a gittim başka elaman vardı öle sıradan eleman sef deil
    aldı bi sey yemeden paketledi size 15 gün icersinde cep telefonuna mesaj göndercez dedi :))
    bakalım ne olucak
  • Olmadı tüketici hakem heyetinden dilekçe al işlem yaptır korkma hakkını ara. Hak verilmez alınır.
  • beleş
    quote:

Orjinalden alıntı: kimikonen

hatayı alış- veriş yaptığın yeri seçerken yapmışsın.
    arkadaşımla o firmadan birkaç sene önce çok fonksiyonlu bir yazı aldık.
    yazıcı arızalandı.
    servise bıraktık. 2 hafta falan sonra aldık.
    eve getirdik. kurduk. çalıştırdık. tıkırtılar geldi ama yazmadı.
    kapağını açtık içinden zarf açma bıçağı çıktı. hemde gümüş!!!!

verdikleri eşantiyonlar süper ama hizmet berbat.
    yine gidiyorum ama broşur alıp bakmak için...

gümüş bıçağı almşın daha ne istion

• quote:

Orjinalden alıntı: Jaws

nese bu gün gold'a gittim başka elaman vardı öle sıradan eleman sef deil
    aldı bi sey yemeden paketledi size 15 gün icersinde cep telefonuna mesaj göndercez dedi :))
    bakalım ne olucak

Bence 15 gun içinde bir şey bekleme

Bu arada geçmiş olsun. Boyle şeyler sıkar insanın canını , benim anakarta birşey olsa allah muahafaza :A cok kotu olur asdasda
  • sikayetvar.com falan işe yarayabiliyor böyle durumlarda, aslında şu anda yaptığın şey de bir nebze ona benziyor ama neyse en kısa zamanda yeni anakartına kavusursun insallah
  • arkadaşlar 15 günlük servis süresi sonucunda anakartı aldım
    sorun gold'taki sefin kendi düsüncesi
    genc eleman aldı bi sey sormadan ve anakartın biosu ucmuş
    sadece :) simdi tıkı tıkır calısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jaws

arkadaşlar 15 günlük servis süresi sonucunda anakartı aldım
    sorun gold'taki sefin kendi düsüncesi
    genc eleman aldı bi sey sormadan ve anakartın biosu ucmuş
    sadece :) simdi tıkı tıkır calısıyor

lolbüyük gecmis olsun.
  • üstat kusura bakmada büyhük suç senin 300 watt psuyla o anakart çalıştırılmaz bide everest o gerçek watt değeride deildir. önce psunu deiştir termaltake falan al. benimde başıma geldi benimkide frisby 350w tı taktım yeni anakart yanidi sonunda termal aldım geçti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.