Şimdi Ara

anakart bozuldu garanti dışı diyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sisiew

üstat kusura bakmada büyhük suç senin 300 watt psuyla o anakart çalıştırılmaz bide everest o gerçek watt değeride deildir. önce psunu deiştir termaltake falan al. benimde başıma geldi benimkide frisby 350w tı taktım yeni anakart yanidi sonunda termal aldım geçti

konuyu hortlatmışsın aradan neredeyse bir sene geçmiş adama tavsiye veriyon o da güzel

• ilk defa bu şeklide bir firma yetkilisinin olaya müdahele ettiğini gördüm.. keşke intel asus AMD gigabyte gibi firmaların da yetkilileri olsa da bu gibi durumlarda açıklayıcı bilgiler verseler... tebrik ediyorum sizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OK_Comsis

quote:

üstat kusura bakmada büyhük suç senin 300 watt psuyla o anakart çalıştırılmaz bide everest o gerçek watt değeride deildir. önce psunu deiştir termaltake falan al. benimde başıma geldi benimkide frisby 350w tı taktım yeni anakart yanidi sonunda termal aldım geçti

Sayın sisiew,

Tüm frisby PSU'lar gibi 350 Watt PSU'muz da gerçek 350 Watt'dır. Piyasada saygı duyulan bağımsız bir kuruluş olan Test Elektronik tarafından testten geçirilmiştir. Test sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.frisby.com.tr/Test/Frisby_Power_Test/Frisby_LC8460BTXBK_350W.htm

Saygılarımla,

test raporunda diyorki 15 dk boyunca 350watt güç vermiştir15 dk yeterlimi sizce? yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum çünkü bente çeşitli testler yapıyorum en az performans testi 48 saat standartlara göre psu nun standartı 15 dk mı birde test voltajları 242 v ve 233 volt veriliyor perf testlerinde bir pc nin günlerce çalıştıgı dikkate alınacak olursa biraz garip değilmi 15 dk test benim bilgi sahibi olduğum standart tse -en-30365-2-15 ve en30365-2-9 dur bu standarttaki cihazlar normalde kullanım süreleri 30 dk bilemedin 1-2 saat?

• quote:

Orjinalden alıntı: OK_Comsis

quote:

Sayın sisiew,

Tüm frisby PSU'lar gibi 350 Watt PSU'muz da gerçek 350 Watt'dır. Piyasada saygı duyulan bağımsız bir kuruluş olan Test Elektronik tarafından testten geçirilmiştir. Test sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.frisby.com.tr/Test/Frisby_Power_Test/Frisby_LC8460BTXBK_350W.htm

Saygılarımla,

.
    Gerçekler burada

http://www.cizgi.com.tr/psu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Ocak 2009; 17:34:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.