Bildirim
Anakart CHK Kodu Nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç bilgisi olan yok mu cidden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartın tüm bilgileri (seri, özellik vs.) kutu üzerindeki etiketlerde yazar hocam. Oraya baktın mı? -
Anakartın arkasında etiket yok mu? Ve ya kutusnun üzerinde. Ya da 24 pinlik anakart konnektörünün üzerinde? -
Yok msi sitesinde 24pin arkasında s/n yanında diye resimli göstermiş orda sadece s/n var. Ekran kartındada arka bakır plakada göstermiş ordada yok burdaki msi yetkilisine soruyorum kutu üzerinde diyo yok diyorum ss atıyım diyorum ertesi gün ürün üzerinde diyo. Dedim senin chk kodunun ne olduğu hakkında bilgin var mı cevap yok. Msi türkçe destek alcağımız biyer yok servis bu işlere bakmaz bu nasıl firma bu nasıl hizmet oysaki almadan önce msi çok iyi gözükmüştü gözüme bu son olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X