Şimdi Ara

Anakart çizik bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir anakart aldım. Yarın oburgun montaji yapacaktim. Pci express girisi yaninda şu darbeyi gordum. Bunu kullanan arkadas pci exp tirnagini tornavidayla zorlamis sanirim gerizekali. Bir bakar misiniz ??
    Sizce sorun cikarir mi ? Cikarirsa nasil farkedilir ? Yarin ekran kartini takip deneyecegim. Ultra durable filan diyor kutusunda ama insan aptal olunca durable filan fıs gelir...

Anakart çizik bakar mısınız? Anakart çizik bakar mısınız? Anakart çizik bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper Canavarı -- 11 Mart 2016; 11:02:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yollarin iki ucundaki noktalara multimetre dokundursak anlar miyiz ? O noktalar iletken mi yoksa onlar da yalitilmis mi ?

• altta ki çizik boya ve koruma katmanını sıyırıp atmış hala temas var muhtemelen çalışacaktır ancak üst tarafta ki hasar tam belli olmasada sanki bir veriyolunu kesmiş gibi bence sistemi sünger üstüne uzay montaj yapıp çalıştırmayı deneyin.

• black modern kullanıcısına yanıt
    Yarın deneyip yazarım.
    Tamir gerekirse çok mu meşakkatli acaba ? Ucreti korkutmuyor değil.

Ayrıca diyelim ki yol kesik, acaba kart sorunsuz çalışabilir mi ? Yani sorun yok diyip kullanmaya devam edersek diye diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper Canavarı -- 11 Mart 2016; 13:03:35 >
  • Markası nedir acaba? Bu tip durumlarda Gigabyte'ın sabit ücretli servisi oluyor diye biliyorum. Dilerseniz iletişime geçin teknik servisle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Kazmaz

Markası nedir acaba? Bu tip durumlarda Gigabyte'ın sabit ücretli servisi oluyor diye biliyorum. Dilerseniz iletişime geçin teknik servisle

Bilgilendirme için sağolun. Markası gigabyte.

• Şimdi çok yakından baktım. Bakır görünüyor ama yollar kesilmemiş diyebilirim. Sadece bakır ortaya cikmis gibi. Umarım öyledir :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kısım sıkıntı olabilir
    Bu mesaja eklenen görseller:

Anakart çizik bakar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

Arkadaşlar, bir anakart aldım. Yarın oburgun montaji yapacaktim. Pci express girisi yaninda şu darbeyi gordum. Bunu kullanan arkadas pci exp tirnagini tornavidayla zorlamis sanirim gerizekali. Bir bakar misiniz ??
    Sizce sorun cikarir mi ? Cikarirsa nasil farkedilir ? Yarin ekran kartini takip deneyecegim. Ultra durable filan diyor kutusunda ama insan aptal olunca durable filan fıs gelir...

Anakart çizik bakar mısınız? Anakart çizik bakar mısınız? Anakart çizik bakar mısınız?

Kopmuş yolları maket bıçağı ucu ile üzerindeki verniği kazıyın. Bakır çıksın ortaya. Sonra lehimleyin. Hiç bir şey olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.