Merhaba. Sahibinden Param Güvende ile sıfır ekran kartı almayı düşünüyorum, (çevre illerde olursa elden alacağım) birkaçtane buldum, fiyatı internette satılanlardan daha uygun, bazılar 4 - 5 bin farkediyor, acaba sıfır olduğunu anlayabilir miyim? RTX 3070 Ti'ya da 3080 düşünüyorum. Sizce güvenmeli miyim? Jelatinleri açılmamışsa kullanılmş olma ihtimali var mı? |
Sahibinden alınacak ekran kartının sıfır olduğu nasıl anlaşılır?
-
-
g
-
o jelatinleri veya bantları yan sanayi bulması zor değil.
param güvende ile alacaksan, adam da kartın sıfır olduğunu belirtiyorsa, ödemeyi onaylamadan evvel incelersin, testler falan yaparsın, bi falsosu yoksa onaylarsın.
ya da
buradan forumdan referanslı birinden garantisi devam eden kart da alabilirsin.
-
jelatini açılmamış sıfır kart bulamazsın piyasa altına satılan kartlar sistemle alınmış oluyor genelde ama yurtdışı ürünse zaten garantisi bir sürü problem hele bide amazon jap. ise .
O yüzden en iyisi çalışan garantili ürün almak hem daha ucuz hem çalıştığından eminsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 1 Ocak 2023; 15:56:3 > -
Sıfır değildirler sıfır gibilerdir en fazla.
-
2. el az kullanılmış mı yani? az kullanılmış alsam, sıfırdan çok farkı olur mu acaba performans açısından falan. piyasa yüzünden 2. el cazip gelmeye başladı. dediğiniz gibi yutdışından alınmış ürünleri de var, sıfır olduğunu belirtmişler.
Birde sistemin hemen kurmayacağım, yavaş yavaş alacağım parçaları, o yüzden test de edemem. en pahalı parça ekran kartı olduğu için önce onunla başlayacağım almaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 1 Ocak 2023; 18:37:37 > -
Teşekkürler, dediğiniz gibi forumdan baktım, 16 bin liraya 3080 var aslında forumda referanslı, sıfır kapalı kutu, forumdaki ilanları da değerlendirebilirim.
Birde sistemin hemen kurmayacağım, yavaş yavaş alacağım parçaları, o yüzden test de edemem. en pahalı parça ekran kartı olduğu için önce onunla başlayayım dedim almaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X