e tabi açılmaz. ama sorum şu; var olan xp yi açabilmek için ne yapmam lazım. güvenli kipde açabilsem sürücüleri yüklüycem ama o da açılmıyor. farklı partitiona yeni windows kurdum(önceki halen mevcut) eski windowsdaki dosyaları açamıyorum.(creator owner olduğundan). Acaba bu dosyalara ulaşmak için ne yapabilirim? önceki windowsu çalışır hale getirebilirsem nasıl yaparım?tşk..
yeni kurduğunuz windowsu güvenli kipte açın. eski windowsta erişemediğiniz klasöre sağ tıkladığınızda güvenlik sekmesi çıkacaktır. buradan gelişmişe tıklayıpaçılan pencerede sahip sekmesine tıklayın. buradan yeni windowstaki kullanıcı adını seçip sahipliği al a tıklayın. klasör içindeki dosyalara erişebileceksiniz...
dediğini yaptım. dosyalara hala izin verilmiyor. sahiplik bölümü için de devralınmadı yazıyor. eski windowsu tekrar çalıştırmadan sanırım bu sorun çözülmeyecek. eski windowsu naısl çalıştırabilirim acaba
Eski windows u komik olacak ama eski anakartı takarak açabilirsin :) Eğer yeni işlemci eski anakarta uyuyorsa dediğimi yapmalısın.Silinmiş dosyan yok ama denemek adına data recovery programlarından birini kullan bakalım nasıl olacak.
eski anakart artık yok tabi ama bi şans aynı anakarttan olan birini bulup hdd yi ona takarak şu owner lık olaylarını iptal etmeyi deniycem. çok saçma bişi bu ntfs le gelen güvenlik dosya sitemi. dosyanın sahibinin windows açılış şifresi girilerek açılması lazım bu meretin. ama eminim bi yolu vardır bi yerlerde.
Live Xp var cd den çalışan bununla açtığın zaman ulaşabilirsin dosyalarına bende var ama nereden indirdiğimi hatırlamıyorum, google da arat istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme