Şimdi Ara

anakart değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Asrock P4V88 anakartım yandığından ve Aynı modelide piyasada bulamadığımdan yine asrock 478 pinli satalı ddr 400 lü bir anakart almak istiyorum acaba işlemci oturtumunda herhangi bir sorun yaşarmıyım İşlemcim P4 3.2 478 PİN li oda mecburen :)

ASROCK P4I65G SOKET 478 ANAKART bunu almak istiyorum ama dahamı iyidir dahamı kötüdür. Yada sizin tavsiye edebileceğiniz başka model varmı çünkü cidden herhangi bir sorun çıkar diye endişeleniyorum sizlere danışmak istedim saygılar

• Sorun yaşamazsın. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. AsRock iyi seçim.

Ama yine de LGA 775 tabanlı bir sisteme geçmende fayda var.

İşlemcini takas yap, 478 pin anakart yerine 775 işlemci + anakart alabilirsin.

Diğer bütün herşeyinide kullanabilirsin. 3-5 cepten fazla çıkar ama değer.

Tabi bu yazdıklarım kendi görüşüm.
  • Soket ve işlemcin aynı ise sorun yaşamazsın. Yönlerine dikkat et. Bazı Ati ekran kartları sorun yaşatabiliyor, ona dikkat edersin.
  • sis çipsetli olmasın alırken ona dikkat et..bulabilersen intel 865 çipsetli bir model al..
    konuyu dahili bileşenler bölümüne açman gerekirdi..orda daha net bilgi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sis çipsetli olmasın alırken ona dikkat et..bulabilersen intel 865 çipsetli bir model al..
    konuyu dahili bileşenler bölümüne açman gerekirdi..orda daha net bilgi gelir

Asrock sis chipset kullanmaz.
  • bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler dostlarım İntel 865 chipset kullanıyor yukarıdaki almak istediğim board
    34 gurcan gurel ya aslında haklısın ama ekonomik durum çok iyi değil yoksa ben yekten çöpe atıp mükemmel bir sistem kurmayı düşünüyorum maliyeti en aza indirmek istiyorum malesef diyim yani çok teşekkürler o zaman ben ASROCK P4I65G ı alıyorum dostlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SatelliteTurkey

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler dostlarım İntel 865 chipset kullanıyor yukarıdaki almak istediğim board
    34 gurcan gurel ya aslında haklısın ama ekonomik durum çok iyi değil yoksa ben yekten çöpe atıp mükemmel bir sistem kurmayı düşünüyorum maliyeti en aza indirmek istiyorum malesef diyim yani çok teşekkürler o zaman ben ASROCK P4I65G ı alıyorum dostlarım

Benim anakartım AsRock 775 intel 865GV. Nice Asus veya Gigabyte anakarta değişmem.

Bu arada marka reklamı falan yapmıyorum. Kimse yanlış anlamasın.

Al arkadaşım gözün arkada kalmaz. Güle güle kullan.

Sevgiler.

Edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 17 Eylül 2007; 2:59:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart arıza
    13 yıl önce açıldı
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ben kendim yapsam montajını herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım nasılsa verdim siparişini diye ben işlemci dahil herşeyi kasanın üstünden söktüm neyin nereye takılacağı zaten belli herhangi extradan bir işlem gerekirmi acaba
  • doğru secim kendin yapabilşirsin ama doğru sekilde yapman lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Orjinalden alıntı: SatelliteTurkey

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler dostlarım İntel 865 chipset kullanıyor yukarıdaki almak istediğim board

Benim anakartım AsRock 775 intel 865GV. Nice Asus veya Gigabyte anakarta değişmem.

Bu arada marka reklamı falan yapmıyorum. Kimse yanlış anlamasın.

Al arkadaşım gözün arkada kalmaz. Güle güle kullan.

Sevgiler.

Edit : yazım hatası

Asrock zaten Asus 'un ucuz modeldir. aynı markadır yani.. Ecs ile rekabet için çıkarmıştır. Kalitelidir o ayrı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.