Şimdi Ara

Anakart değişimi format gerektirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavye bozuk düzelmesi için ya USB klavye ya da anakart değişimi gerekiyormuş.

Anakart değiştirirsem format atmam gerekir mi?

Laptop HP marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Şubat 2022; 15:58:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.

• Klavye için anakart değiştirmek çok fuzuli olur. Anakart değiştirince en mantıklısı format atmak yalnız. Eski chipset sürücüleri kaldırılıp yeni chipsetin sürücüleri kurulsa da olur ama sistem değişince temiz bir şekilde diske kurulum yapmak en iyisi. Ama yine de klavye için anakart değiştirmek çok gereksiz olur yeniden söyleyeyim.

• aynı çipset ise gerek yok. ama farklı çipset ise var. nvidia ise nvidia intelse intel.

ben klavye mouse girişi değişimi yapıyorum.. anakartın adını modelini yazar mısın?

• mikail13 kullanıcısına yanıt

Hocam modelini bilmiyorum. Ekran kartı amd HP marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Şubat 2022; 14:1:26 >
  • laptop için gerek yok. sonuçta aynı çipsete sahip anakart takacaklar.

ama klavye bozuk diye anakart değişmez normalde. kasa sökülür klavye yenisiyle değiştirilir. yuutuba hp xcd32432 model kasa açma/klavye değişimi/disassemble falan yazarsan nasıl açılır nasıl değişir videosu çıkar.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Hocam yeni klavye takmışlar anakart bağlantısında mı ne bir sorun olduğu için klavyede bazı harfler çalışmıyormuş. Anakart ile ilgili falan dendi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sıcak hava tabancası ile parça değişimi yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.