Şimdi Ara

anakart degiştirdim ve problemler basladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bir tane anakart aldım nf 680i evga 2x 1gb kingston ram var 6320 core 2 duo işlemci var 100gb sata 2 hdd var power supply 2 tane var birisi asus gercek 400w 12v 18 amper ve 12v1 16 a guc veriyor digeride fell 460 w pcı ex cıkıslı bir power ekran kartı olarak 4 tane kart denedim bir tane 6600 gt bir tane 6600 td bir tanesi 8800 gt bir tanesi 4830 hepsini denedim...

sorun su en basit olarak 1 tane ram işlemci anakart ve ekran kartını takıyuorum 6600 goruntu geliyor ve kitleniyor 2 ram yapıyor baen acıyor bazen acmıyor 4830 ve 8800 gt ile hiç goruntu gelmiyor ekran kartı yok hatası veriyor...

anakartı takmadan once msi dandik g31 cipli bir anakart vardı 2 gb ram 8800 gt ile asus veya feel power ile sistem sorunsuz calısıyordu hiçbir sorun yoktu sadece cof dutyde mesela 15 fps goruntu alıyordum ki imkansız bu kart bu işlemci ile enaz 50 olması gerekti sonra anakart degiştirdim ve problemler basladı yukarıda yazdıklarım sorum su size acaba power mu problem bu anakart 150 w falan güç mü harcıyor yoksa anakartta uymayan birşey mi var cift power denedim gene cozemedim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hiç birşey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 27 Şubat 2009; 19:32:23 >
  • Ben de pek bişi anlamadım galiba sorun anakartta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 27 Şubat 2009; 19:44:10 >
  • nasıl anlamadınız simdi sistem kurdum

evga anakart 680 6600 gt ve 6320 işlemci var 2 gb ram var sistemde power asus 400w var acmıyor bazen goruntu geliyor bazen gelmiyor

aynı sistemde anakart msi g31 vardı ve sorunsuz calışıyordu...

power cok kuvvet harciyor dediler anakart icin evga dogru mu yada ram mi seciyor nedir bu anlamadım...
  • Sorun, noktalama işaretlerinde.onları yerlerine koy her şey düzelir.
  • 3 defa okudum yemin ederim anlamadım...
  • Başka power supply ile denedin mi ? feelin PSU su dandiktir asus ta yetersiz geliyor olabilir.
  • hocam power denedim olmadı ram dediler bakalım ram takacagız işallah duzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.