Selamlar Son bir yıldır sistemi sorunsuz kullanıyordum geçtiğimiz hafta erkan kartını yükseltim bir haftadır stabil çalışmamaya, birkaç saniyelik donmalar yapmaya başladı hatta iki kere de mavi ekran aldım. Ekran akrtını satın alırken fark etmemiştim ancak ekran kartının kutusunun üzerinde 450w power supply diyor benim power supply 350. Power dan mı yoksa ekran kartı anakart uyumsuzluğumu var anlayamadım sistem bilgim pek fazla değil.
Anakart MSI G31M3 V2 (MS-7529) Ekran kartı Asus AMD Radeon HD 6570
kardeş ana kart cok eski bir anakart bir arkadaşımdada senin sorunun aynısını gördüm gigabyte m41 combo modelini anakart olarak taktı sorun çözüldü 7529'lar cok darboğaz yapıyor ekran kartına bide ekran kartnın fanını valan kontrol et kasa içini aç power'da yükselt 500 wolt al corsair bir tane sorunun çözülecektir power kesin değişmelisin
anakartı değiştiremem ama power kesin değişmeli diyorsan hemen şimdi vercem siparişi netten ama 100 tl bütçem var corsair 500w çok para 170 tl istiyor şu aşağıdakıiler nasıl biri corsair 450 diğeri fsp marka 500w aynı fiyat ama biri 450w biri 500w