Merhaba, sizlerin yardımına ihtiyacım var ve bu konuda pek bir bilgim yok.
Benim 6 7 yıllık bir bilgisayarım var. Buna bir ekran kartı takarak bir süre daha idare etmesini istiyorum. En azından bir kaç oyun oynatabilsin. Kardeşim oynayacak.
Bu anakarta uyumlu bir ekran kartı alacağım. Şuan durum çok berbat. Bu anakarta uyumlu ekran kartı tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.
anakartin ddr olmasi lazim bu durumda islemci de tek cekirdeklidir.guc kaynagini yazmamissin ama o da zayiftir.bu makineye alacagin karttan performans alamazsin ama illa alalim dersen bu olabilir.
Bilgisayarımın ram i fln fazla. Knight Online, Dota rahat oynuyorum. Az kasma oluyor Knight'ta.
AMD Athlon XP, 1100 Mhz.
Bu ekran kartının hiç mi faydası olmaz? Ben bir ekran kartının rahatlatacağını düşünüyorum şuanki ekran kartım çok çok kötü. Ati Radeon 9200 series.
anakartina bir daha baktim da agp imis.yukarida gosterdigim kart pcie sana olmaz.agp olarak sifir kartlar kuvvetsiz elindekinden bir farki olmaz.ikinci el olarak agp'ye alabilecegin en iyi kart bu.
Bilgisayarımın ram i fln fazla. Knight Online, Dota rahat oynuyorum. Az kasma oluyor Knight'ta.
AMD Athlon XP, 1100 Mhz.
Bu ekran kartının hiç mi faydası olmaz? Ben bir ekran kartının rahatlatacağını düşünüyorum şuanki ekran kartım çok çok kötü. Ati Radeon 9200 series.
Athlon XP 1100+ artık maalesef çok zayıf bile sayılmaz. Ölü bir işlemcidir. Bugün az çok çift çekirdek Pentium 4-Athlon 64 ile idare edenler olsa da maalesef sizinki için yapacak bir şey yok. Piyasada bulabileceğiniz en zayıf ekran kartına bile yetmez işlemciniz. Ancak internette vb gezmeye yeter, oyun diye de çok eski oyunları oynayabilirsiniz.
Yeni kart almak boşa para vermek olur. İkinci el AGP slotlu HD-4XXX serisine bakın en fazla. İkinci elde de fazla para vermeyin işlemci kullanamaz o kartı.
Peki işlemci + ekran kartı mı almam gerekiyor yoksa komple kasayı mı değiştirmem gerekiyor? Bu konuda tavsiyeniz nedir? Anakartım da desteklemiyor değil mi? Komple kasa mı değişmeli?
quote:
Orijinalden alıntı: Vmancorna
Peki işlemci + ekran kartı mı almam gerekiyor yoksa komple kasayı mı değiştirmem gerekiyor? Bu konuda tavsiyeniz nedir? Anakartım da desteklemiyor değil mi? Komple kasa mı değişmeli?
o anakarta gore hizli islemci bulamazsin komple kasayi yenilemelisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme