Şimdi Ara

anakart fan bağlantıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa fanlarını direk anakarta bağlamak ve PSU dan aldığımız çıkışlarla bağlmak arasında ne fark vardır, ben PSU'dan bağladım ama şimdi kablo trafiği biraz sıkıcı göründü gözüme,

Bağlantılar PSU üzerinden mi daha sağlıklıdır yoksa anakart üzerineden mi? Anakart üzerineden yapılan bağlantıların, anakarta extra bir yükü olur mu?

Teşekkürler..

• eğer anakarttan bağlarsan biostan veya baska bir program aracılığı ile fanının rpm ni görebilirsin ayrıca sistemin fanın rpm hızını kendisi ayarlar psudan takarsan fan sabit bir rpmde doner fakat kaç rpm olduğunu anlayamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertguz

eğer anakarttan bağlarsan biostan veya baska bir program aracılığı ile fanının rpm ni görebilirsin ayrıca sistemin fanın rpm hızını kendisi ayarlar psudan takarsan fan sabit bir rpmde doner fakat kaç rpm olduğunu anlayamazsın

Teşekkür ederim dostum, peki şöle bi sorun szö konusu şimdi, benim kasada 3 fan var, 1 i egzos fan, ancak anakartta 2 tane fan girişi var :S sinir bozucu..

Çoğaltıcılar mevcutmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_Lu_E -- 5 Mart 2009; 21:56:28 >
  • onu hiç bilimiom ama ole bişe yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.