Şimdi Ara

ANAKART HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pentium4 2.8 işlemcim var.Anakartım yandı.sanırım 478 pin anakart işimi görürmüş.gitti gidiyor comda bir iki tane buldum ama celeron destekli felan yazıyor kafam karıştı.Celeron destekli olanlar benim işimi görmezmi.ayrıca powersup yandı 300 watlık orta kalite birşey taksam yeterli olurmu?birde bu ddr1 ile ddr ram aynımı?şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janpo16 -- 21 Eylül 2010; 16:53:11 >

• arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederimde zaten 2 tane yeni makinem var.ben bu emektarı ayağa kaldırıp yeni bilgisayar kullanmaya başlayan bir tanıdığa hediye edip sevindirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janpo16 -- 21 Eylül 2010; 17:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janpo16

arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederimde zaten 2 tane yeni makinem var.ben bu emektarı ayağa kaldırıp yeni bilgisayar kullanmaya başlayan bir tanıdığa hediye edip sevindirmeyi düşünüyorum.

anladım
    eyer işlemciniz 478 pin ise 2. elden 478 pin anakart 300 watt power yeter sisteme
    ddr1 ile ddr ram aynı şeydir
  • yardımınız için çok teşekkür ederim.işlemcimin kaç pin olduğunu nasıl anlayabilirim.pentium4 2.8 Ghz diye biliyorum.BİOSTAR P4TDP DDR 533 ANAKART işimi görürmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janpo16

yardımınız için çok teşekkür ederim.işlemcimin kaç pin olduğunu nasıl anlayabilirim.pentium4 2.8 Ghz diye biliyorum.BİOSTAR P4TDP DDR 533 ANAKART işimi görürmü?

cpu-z adlı programdan ss koyarmısın ordaki anakart 478 pin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 20 Eylül 2010; 21:38:34 >
  • ya arkadaşım kusura bakma seni uğraştırıyorum ama işlemci bu makinadaki işlemci değil.o makina malesef şu an anakartı yandığı için çalışmıyor.Eğer üzerinde felan yazan birşeylerden anlama şansım varsa ancak o şekilde anlayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.