Şimdi Ara

Anakart için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine kapanıyodu. kapanırken mavi zemin üzerine beyaz yazılarla hata veriodu. tekrar açılırkende windows olağan şekilde başlasınmı diye garip yazılar çıkıyodu. bunlar anakartımla ekran kartımı değiştirdikten sonra oldu. sonra ekran kartını tekrar değiştirdim zotac 9800gt 512mb 256bit ekran kartı aldım ama sorunum hala devam ediyor. sanırım sorun anakartta... bilgili arkadaşlardan yardım ve tavsiye bekliyorum. anakartımı değiştirmelimiyim? hangi anakartı tavsiye edersiniz???

• dostum format attınmı sen bu makinaya zırt pırt kart değiştirmişsin baksna driverlarla alakalı olabilir tahminime göre.yazılımla ilgili bi hata vardır donanım olsa hiç açılmazdı!bi format attıktan sonra ramleri çıkarıp takarak dene olmadı başka bi pc de dene ramleri!ama ilk önce format at anakarta suç atmadan önce
  • sorun %70 remlerde gibi gozukuyor.
  • Kullandığınız power nedir ?
  • arkadaşlar format attım b.sayarcıyada götürdüm bişeler yaptı biraz düzeldi ama sorun hala devam ediyor. pc kapandıktan sonra 20-30 dk bekleyince yani soğuyunca tekrar sorunsuz açılıyor ama ne zaman kapanacağı belli olmuyor..
    güç kaynağım 400w casper.
    rem konusunuda başka bi rem takıp denicem. 3-5 güne kadar sonucu görürüz
  • evet arkadaşlar başka bi rem taktım pc ye. sorunsuz çalışıyor. sanırım anakartım 677mhz den fazlasını kaldırmıyormuş sorun burdaymış. daha düşük mhz li rem le sorunsuz çalışıyor...
    Teşekkürler.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.