Şimdi Ara

Anakart için yardım lütfen acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jetway p3 anakartım war bios update i yapılmadı çünkü bu anakartla ilgili internette hiç bir bilgi bulamıyorum.hem slot hem socket girişleri war.bugün p3 667 bağladım p3 500 gördü bunun 100 ve 133 le alakalı bi hata olduunuz söölediler bi yardımcı olursanız sevinirim
    Anakart

--------------------------------------------------------------------------------

Anakart Özellikleri:
    Anakart Kimliği 04/10/2000-693-596-ITE86-2A6LGJ1HC-00
    Anakart Adı Jetway 993AN/AS

Veri Yolu (FSB) Özellikleri:
    Yol Türü Intel GTL+
    Yol Genişliği 64 Bit
    Gerçek Saat 100 MHz
    Etkin Saat 100 MHz
    Band Genişliği 800 MB/s

Bellek Yolu Özellikleri:
    Yol Türü SDR SDRAM
    Yol Genişliği 64 Bit
    DRAM:FSB oranı 1:1
    Gerçek Saat 100 MHz
    Etkin Saat 100 MHz
    Band Genişliği 800 MB/s

Çipset Yolu Özellikleri:
    Yol Türü PCI
    Yol Genişliği 32 Bit
    Gerçek Saat 33 MHz
    Etkin Saat 33 MHz
    Band Genişliği 133 MB/s

Anakart Teknik Bilgisi:
    CPU Soket/Slot 1
    Genişleme Yuvaları 1 ISA, 4 PCI, 1 AGP
    RAM Yuvaları 3 DIMM
    Fiziksel Boyut ATX
    Anakart Ölçüleri 190 mm x 300 mm
    Anakart Çipseti ApolloPro

saygılarımla

• saolasın hocam bi bakiim
  • Kardeş bios update değil bence sorun. Anakart üzerinde çarpan ayarlarını yapacağın iki tane jumper ayarı bulunur. Anakart üzerinde yazanlara göre ayarını yapman lazım.

Örneğin senin işlemcin pIII-667 = 133Mhz * 5 çarpanlı

Ama şu anda jumper ayarları 500Mhz = 100*5 olarak ayarlanmış.

Anakart üzerindeki jumper ayarlarından fsb çarpanını 133Mhz e ayarlaman gerekiyor.
  • Anakartın fotoğrafını buraya ekleyebilirsen belki yardımcı olabilirim. Nette kitapçığını falan arıyorum bulamıyorum. Bu ara elindeki anakart p3 ler için güzel bir anakart. Zamanında bende kullandım. Ve P3-933 e kadar destekler. P3-933 le kullanırsan güzel performans alabilirsin.
  • Başlangıç disketi vardır. O varsa Q-Flash için bir dosya vardır içinde. Onunla güncelleyin BIOS'u.

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Başlangıç disketi vardır. O varsa Q-Flash için bir dosya vardır içinde. Onunla güncelleyin BIOS'u.

Emin olun biosla alakalı değil. Bu anakart ilk biosu ile bile pııı-667 işlemciyi sorunsuz çalıştırır. Sorun anakart üzerindeki fsb ayar jumperının yanlış olarak ayarlanmasından kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitapçığı buldum. İşlemciyi 133Mhz çarpanında çalştırmak için 12 numaralı jumper 1-2 konumunda olacak. 11 numaralı jumper is normal şekilde takılı olacak. Bunları yaptığın zaman işlemcini 667Mhz olarak kullanabilirsin. Kolay gelsin.
  • hocam çok saol pm attım ilgilenirsen sevinirim
  • http://download.jetway.com.tw/download.asp?sorder=Drivers&sword=993AN

993AN DRİVER ları burdan indirebilirsiniz..

Anakart modeli Jetway dır...çok uğraştırdır..:)
  • Arkadaşlar jetway 993 AN anakartın driver'larını bulamadım. Anakartın internet sitesinde de yok driverlar... Yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermur -- 26 Ekim 2010; 14:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermur

Arkadaşlar jetway 993 AN anakartın driver'larını bulamadım. Anakartın internet sitesinde de yok driverlar... Yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin..............

http://www.jetway.com.tw/evisn/download/driver/index.htm
  • Teşekkür ederim alia arkadaşım .... Verdiğin adresten dosya indiremedim ya sitede problem var yada benim bağlandığım yerde internette problem var... Sen dosya indirebildin mi ? Yardımların için çok teşekkür ederim. Kolay Gelsin.........
  • Acil Jetway 993 AN Anakartın Driverları lazım. Windows 2000 olursa iyi olur. Alia'nın vermiş olduğu internet adresinden
    http://www.jetway.com.tw/evisn/download/driver/index.htm dosya indirilmiyor.Çok teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.