Şimdi Ara

Anakart-işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eski bilgisiyarımı azda olsa yenılemek istiyorum.. Pek bilgim yoktur böyle konularda.. Şuan pcmin özellikleri şöyle

Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHZ 3GB RAM

ATi 1gb ekran kartı ve 32 BİT

Anakartımda Asus P5LD2-VM

povermıdır psu mudur o 500w :D

Tek oynadıgım oyun knight online adlı grafik magduru olan oyundur ama bu ekran kartıyla bu oyunu bıle kasmadan oynıyamıyorum yanlış yerden başladım bılıyorum ama ekran kartı şipariş ettim POWERCOLOR HD4850 GDDR5 1GB 256BIT şimdi 300-350 tlye bi anakart-işlemci alsam iyimi olur kötümü olur aynı yerındemı kalır bır bılgı verırmısınız 350 tlden ayrı 8gb ramde almayı duşunuyorum

• vatanın %25 indirimyle g620+b75 anakart+4gb ram alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd x3 460 + am3 anakrt + 4 gb ram al yeterde artar bile
  • Bu anakartla işlemciyi değiştirdimmi fark eder demi ? şuankı anakartla işlemcımın iyi olmadıgını bılıyorum ama fark edermı yanı
  • bu oyunda farketmez belki ama genel performansı etkiler daha günel bir makinan olur

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b75ma-p45-b75ma-p45-intel-b75-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60163

Bu anakarttan bahsediyosunuz değilmi b75 özellikleri çok hoşuma gitti baszı insanlar powerın yetersız olabılır falan dıyor bazi şeylere yanı ben pek anlamıyorumda 500psuyla sorun çıkmaz değilmi? Anakart işlemci desteği i3,i5,i7 diyor bunu aldıkmı işlemci çok pahalı olucak galıba
  • ben usb3 sata3 özelliklerinden yararlanman için onu önerdim.daha ucuza da var ama güncel olmaz.anakart i7 ye kadar destekler ama g630 uda çalıştırır.100 lira civarı
    power sıkıntı olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.