Arkadaşlar yeni anakartişlemci ve ram alıcam. İstediğim anakart lga1155 soket, DDR3, 2133 MHz ram destekli olması ve fiyatı uygun olmasıdır. Buna en uygun aşağıdaki anakart gibi görünüyor. Bu anakart konusunda görüşlerinizi bekliyorum. Sizlerin önereceği bir anakart varsa biraz daha ver şunu al gibisinden bi kart varsa söyleyebilir misiniz? Bide bi konuda gördüm P67 serisinin oyun yüklerken felan çok kasıldığı söyleniyor bu doğru mudur?
Arkadaşlar MSI P67S modeli çıkarmış acaba yenilik olarak daha iyi olabilir mi? Yada ikinci el P67A-GD65 mi alsam? Şöle fiyat performans anakartı önerebilir misiniz? Aşağıdaki anakartlardan hangi daha üstündür?
bütçe belirtirseniz yardım etmemiz kolaylaşır, ve de şu anki sistem bileşenlerinide söylerseniz çok dahada kolaylaşır.
quote:
Orijinalden alıntı: RYAN7R
bütçe belirtirseniz yardım etmemiz kolaylaşır, ve de şu anki sistem bileşenlerinide söylerseniz çok dahada kolaylaşır.
Bütçe olarak bir miktar belirlemedim ama anakart-işlemci ikilisine 500 tl ayırabilirim. Bir tane i5 2300 buldum 250 tl ye onu alıcam büyük ihtimal geriye 250 tl gibi bir miktar kalıyor. Tabi 40-50 lira gibi bir miktar oynayabilir sorun olmaz yeterki fiyat/performans ürünü olsun. Ya sıfır p67a c45 veya p67 ds3 b3 alıcam yada ikinci el p67a gd65 alıcam. Şu an ki sistem parçaları iyi değil. Bunları aldıktan sonra DDR3 ram ve ekran kartı da alıcam. Psu thermaltake XT 775W, hardddisk Seagate 1.5 TB parçalar var şu an.
Arkadaşlar şu iki anakart arasında kaldım. Hangisini alayım?